Traži

Predstavljamo novu hrvatsku modnu kuću House of Kiwi

Predstavljamo novu hrvatsku modnu kuću House of Kiwi

Retro komadi koji odišu ljetom

Tekst: BURO.


Fotografija: Doris Fatur

House of Kiwi je mala modna kuća osnovana 2017. godine u Zagrebu s idejom dizajniranja i proizvodnje nekonvencionalne i zaigrane, ali udobne, nosive i praktične svakodnevne odjeće. S takvom motivacijom osmišljena je i prva Kiwi kolekcija za ljeto 2018. za cure i dečke, u potpunosti sašivena od 100 % pamučnog frotira. Istražujući modne potencijale materijala koji je najčešće ograničen na upotrebu u kućanstvima, nastale su haljine, majice i kratke hlačice klasičnih krojeva i nostalgičnog, duhovitog i nepretencioznog dizajna inspirirane uzbudljivim modnim razdobljima, talijanskim filmovima i ljetnim vrućinama.

Predstavljamo novu hrvatsku modnu kuću House of Kiwi (фото 1)
Frotir je proizveden u tvornici na sjeveru Italije te je bojan prema originalnoj paleti boja, a čitava kolekcija sašivena je u dva mala šivaća pogona u Zagrebu. Kolekcija se sastoji od osam ženskih i četiri muška modela: Kontiki dress, Panama dress, Pinia dress, La Isla Bonita dress, Mambo top, Kiwi shorts, Kiwi Chica, Kiwi Long Island za cure te Rico top, Kiwi shorts, Kiwi Chico i Chilly sweatshirt za dečke. Dostupni u svim veličinama pažljivo dizajniranima kako bi lijepo pristajali svim tjelesnim tipovima i građama te se svi modeli mogu kupiti u više varijanti boja.

Predstavljamo novu hrvatsku modnu kuću House of Kiwi (фото 2) 
Svaki model naglašen je i detaljima poput 100% pamučne podstave originalnih uzoraka palmi i havajskog cvijeća tiskanih na pamučni materijal metodom sitotiska ili zlatnih drukera u kontrastu s intenzivnim bojama osnovnog materijala i podstave. Materijalom, bojama, posebno dizajniranim i izrađenim uzorcima na pamučnoj podstavi te samim nazivima modela Kiwi kolekcija utjelovljuje ljetnu bezbrižnost, ležernost i dobre vibracije te je idealna za duge ljetne dane i noći na plaži ili u gradu. Što sve nudi nova hrvatska modna kuća House of Kiwi možete saznati na njihovom Instagram profilu i službenoj stranici.

Predstavljamo novu hrvatsku modnu kuću House of Kiwi (фото 3)

Predstavljamo novu hrvatsku modnu kuću House of Kiwi (фото 4)

Predstavljamo novu hrvatsku modnu kuću House of Kiwi (фото 5)

Predstavljamo novu hrvatsku modnu kuću House of Kiwi (фото 6)

Predstavljamo novu hrvatsku modnu kuću House of Kiwi (фото 7)

Predstavljamo novu hrvatsku modnu kuću House of Kiwi (фото 8)

Predstavljamo novu hrvatsku modnu kuću House of Kiwi (фото 9)

Predstavljamo novu hrvatsku modnu kuću House of Kiwi (фото 10)

Predstavljamo novu hrvatsku modnu kuću House of Kiwi (фото 11)

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

Napišite komentar

više