Search

Predstavljamo vam prvo izdanje magazina Forever Friends

Tekst: BURO.


U trenutku kada je priča oko printa i modnih magazina nikad življa, i dok je do nedavno izgledalo da je vrijeme tiskanih magazina u onoj formi u kojoj smo ih dosad poznavali i voljeli pri kraju, javljaju se novi projekti koji nam daju nadu i o kojima je zbog važnosti koju imaju potrebno pisati. Print je morao da se iz kategorije "neophodnosti svake osobe koja voli modu i mora na svom feedu imati modni magazin" prebaci u kategoriju ekskluzivnog dodatnog sadržaja koji se sakuplja i čuva poput limitirane serije garderobe. Na tom tragu Fashion Company se upustio u jedan od svojih najvećih projekata - magazinu Forever Friends. 

Predstavljamo vam prvo izdanje magazina Forever Friends (фото 1)

Objaviti magazin u ovo vrijeme je podvig vrijedan pažnje, a za Fashion Company je bio potez kojim zaokružuju modnu priču po kojoj su poznati. Ali važnost ovog projekta se na zaustavlja samo na lokalnom nivou: shodno tome da rade na područjima cijele regije, Fashion Company je magazin Forever Friends napravio kao izdanje na dva jezika - sprskom i hrvatskom - i on se može nabaviti u njihovim trgovinama u Srbiji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i u Crnoj Gori.

Predstavljamo vam prvo izdanje magazina Forever Friends (фото 2)

Pažljivo je sačinjen kako bi se obraćao svojim vjernim potrošačima ali također i privukao i bio zanimljiv novim potrošačima koji će se odlučiti za brendove koje Fashion Company ima. U magazinu su obrađene modne teme, društveni fenomeni, intervjui s vlasnikom brenda Replay kao i sa Senidah, koja je imala istoimeni hit o kojem smo već pisali i koji je jedan od glazbenih događaja sezone.

Predstavljamo vam prvo izdanje magazina Forever Friends (фото 3)

Pored toga u njemu ćete pronaći korisne savjete vezane za šminku, modu, asesoare, savjete influencera i mnogo, mnogo mode kako za ženski dio publike, tako i za muški. Naslovna strana je posebna priča: na njoj se nalaze Marina Krtinić, jedna od najpoznatijih srpskih modela koja je hodala na Saint Laurent reviji, a zatim se pojavila i na njihovim majicama, i Danilo Stošković, mlada nada koji je bio ekskluzivac na Versace reviji. Mislimo da su ovo dovoljni razlozi da nabavite svoj broj.

Predstavljamo vam prvo izdanje magazina Forever Friends (фото 4)
Predstavljamo vam prvo izdanje magazina Forever Friends (фото 5)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više