Search

Predstavljena raskošna kampanja unikatnih vjenčanica Matije Vuice

Predstavljena raskošna kampanja unikatnih vjenčanica Matije Vuice

Sacrament Royal

Tekst: BURO.


Image: Franjo Matković

Modna dizajnerica novom kampanjom predstavlja dosad najveću kolekciju vjenčanica...

"Nova kolekcija nastala je tijekom posljednjih nekoliko mjeseci rada u mom atelieru, za potrebe jednog divnog novog projekta u Međugorju koji me inspirirao na poseban način. Kampanja donosi fotografije samo dijela, do sada moje najveće kolekcije vjenčanica i rađena je uz razmišljanje da je svaka mladenka posebna i njena posebnost mora još više biti naglašena vjenčanicom. Za ovo snimanje okupila sam svoj tim suradnika pod vodstvom Viktora Drage i poželjela čaroliju, koja će zabilježiti trenutak stvaranja i prenijeti emociju, te posvećenost svakom najmanjem detalju." otkrila je Matija Vuica. 

Predstavljena raskošna kampanja unikatnih vjenčanica Matije Vuice (фото 1)

"Projekt je sniman u Koprivničkoj sinagogi, zaštićenom kulturno povijesnom objektu van funkcije, i usred procesa obnove,  čija je čarobna unutrašnjost postala kulisa na kojoj su se izmjenjivale projekcije različitih sakralnih objekata iz cijeloga svijeta. Ideja projekta, brisanje granica prostora i vremena, razlika u vjeri, istini i različitim senzibilitetima, koji su uzrok svih problema našeg vremena, rezultirala je čistom i jednostavnom ljubavlju, onom istom koju ugrađujem u svoje haljine ili ona kojom mladenke stupaju u brak bilo gdje na svijetu. Energiju snimanja, u finalnom nam obliku donose fotografije Franje Matkovića, jednog od vodećih domaćih fotografa, kojem je s razlogom povjerena uloga s obzirom na tehničku kompleksnost cijelog projekta."

Predstavljena raskošna kampanja unikatnih vjenčanica Matije Vuice (фото 2)

Trinaest odabranih haljina, podijeljeno je u tri cjeline, a na svim fotografijama u prvom su planu detalji kolekcije, a modeli stoje u pozama koje podsjećaju na ikonografiju religijskih umjetničkih djela. Haljine iz couture dijela kolekcije, raskošnog dizajna, s ručno našivenim aplikacijama od vrhunske čipke i kristala, prepoznatljivog rukopisa Matije Vuice, s pripadajućim krinolinama, nestvarne u svojoj rafiniranoj izvedbi, dostojne su kraljevskog vjenčanja iz snova.

Predstavljena raskošna kampanja unikatnih vjenčanica Matije Vuice (фото 3)

Glamur kolekcija, odiše zvjezdanim sjajem holivudskog štiha, prepoznatog u Matijinom radu i van granica Hrvatske. Zavodljiva putenost, u čistoći bijele boje, s raskošnim dodacima koji naglašavaju ženstvenost. 

Predstavljena raskošna kampanja unikatnih vjenčanica Matije Vuice (фото 4)

Pure linija, klasičnog stila, koji inzistira na vrhunskom odabiru materijala i izvedbi, a koketira s tradicijskim elementima vjenčane haljine, namijenjena onim mladenkama koje teže klasici i samozatajnosti svečanog trenutka.

Predstavljena raskošna kampanja unikatnih vjenčanica Matije Vuice (фото 5)

Predstavljena raskošna kampanja unikatnih vjenčanica Matije Vuice (фото 6)

Predstavljena raskošna kampanja unikatnih vjenčanica Matije Vuice (фото 7)

Predstavljena raskošna kampanja unikatnih vjenčanica Matije Vuice (фото 8)

Predstavljena raskošna kampanja unikatnih vjenčanica Matije Vuice (фото 9)

Predstavljena raskošna kampanja unikatnih vjenčanica Matije Vuice (фото 10)

Predstavljena raskošna kampanja unikatnih vjenčanica Matije Vuice (фото 11)

Predstavljena raskošna kampanja unikatnih vjenčanica Matije Vuice (фото 12)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više