Search

Prekrasne suknje i haljine s potpisom Roberta Severa

Prekrasne suknje i haljine s potpisom Roberta Severa

Cruise 2015.

Urednik: A.P.

Image: MArko Grubišić

Kreativnu kampanju za cruise kolekciju "Sophia" snimio je renomirani modni fotograf Marko Grubišić, a radi se o resort kolekciji za aktualnu sezonu. U ulozi zaštitnog lica po deveti put nalazi se muza Robert Sever brenda, mlada Iva Marušić

Ovu mini pret-a-porter kolekciju čini desetak odjevnih kombinacija kompletiranih u total look. "Jako smo sretni što smo nakon nekoliko godina stanke ponovno stvorili vizuale u suradnji s Markom, koji potpisuje neke od kampanja sa samih početaka našeg brenda. Njegovo oko za modni prikaz siluete, kao i vrlo istančan ukus dale su ovoj kampanji, ali i kolekciji, jednu novu prizmu koja je prepoznatljivu estetiku RS brenda ponovno učinila svježom i modernom", objasnili su Robert Sever i Branko Basletić.

sever
Edicija odjeće za kratku ljetnu sezonu izrađena je od finih antiknih svila, viskoze, mekane kože, ručno kačkane pamučne čipke i pamuka. Ideja je bila stvoriti vizualno jako snažnu, ali i opuštenu formu koja je prigodna za ljetne izlaske, druženja i koktele.

sever

Kolekcija je upotpunjena dvama modelima torbi koje su za ovu limitiranu kolekciju izrađene u printanoj koži te ukrašene zlatnim detaljima. Nakit je izrađen od kombinacije kristala, metala, riječnih bisera i koralja. U nekim novim formama i kombinacijama nakit naglašava kolor kolekcije i eklektičnu temu, te tako zaokružuje ideju resort linije. Nakit kao i krune/ rajfovi, koji su prepoznatljiv modni dodatak RS brenda, djelo su Slobodana Velickog.

sever

Ova mini resort kolekcija bit će dostupna u Zadru u concept storeu Butiga, kao i u Splitu u ID storeu. Artikle možete pronaći i na RS Facebook webshopu. Fotografije potpisuje Marko Grubišić, dok je zaštitno lice i ove kolekcije Iva Marušić, jedan od omiljenih modela brenda Robert Sever, a inače članica Talia models agencije. Za make-up je zaslužna Ivana Zečić, a za kosu Mijo Majhen. Art direkciju potpisuje Robert Sever, a asistentica stilista je Martina Alaniz.

sever

sever

sever

sever

 

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više