Search

Prelijepa Loewe publikacija s Kaiom Gerber u glavnoj ulozi

Prelijepa Loewe publikacija s Kaiom Gerber u glavnoj ulozi

Kroz objektiv japanske fotografkinje Fumiko Imano

Tekst: T.L.


Image: Loewe

Modna kuća Loewe nastavila je svoju suradnju s japanskom fotografkinjom Fumiko Imano, a posljednji rezultat njihove suradnje je limitirana publikacija s prekrasnim fotografijama snimljenima u pariškom Peace Gardenu, vrtu Maison de l'UNESCO, koji je 1957. godine dizajnirao Isamu Noguchi.

Protagonistica prelijepih fotografija je Kaia Gerber, a na vizualima se pojavljuje i sama fotografkinja Fumiko Imano kao i njezina imaginarna blizanka koja je čest gost Fumakinih radova zbog čega je, između ostalog, ova umjetnica i najpoznata. Obje (ili, bolje rečeno, sve tri) nose odjeću iz nove Loewe kolekcije za proljeće/ljeto 2020. koje je, posebno za publikaciju, stilizirao Benjamin Bruno, a odjeća je upotpunjena famoznim make-upom koji potpisuje najpoznatija vizažistica današnjice Pat McGrath. "Noguchijev vrt nešto je poput kabuki teatra, pruža mogućnost bijega iz svakodnevnog života. Peace Garden upravo je takvo mirno, eskapističko mjesto, i to u samom srcu francuskog glavnog grada", objasnili su iz stožera španjolske modne kuće povodom izlaska nove publikacije.

Prelijepa Loewe publikacija s Kaiom Gerber u glavnoj ulozi (фото 1)

Tradiciju Loewe publikacija započeo je Jonathan Anderson 2014. godine. Svaka knjiga fotografija izdaje se u samo 1.200 primjeraka, a od početka projekta Anderson je surađivao s Imano na nekoliko publikacija španjolske modne kuće - neobična japanska fotografkinja i njezina imaginarna blizanka dosad su pozirale uz bok modelima kao što su Liya Kebede, Saskia de Brauw i Fei Fei Sun. Sada je, za 30. publikaciju po redu, na red stigla i Kaia Gerber, a ako nas pitate, mi bismo ove fotografije najradije preselili na zid dnevne sobe.

Prelijepa Loewe publikacija s Kaiom Gerber u glavnoj ulozi (фото 2)

Prelijepa Loewe publikacija s Kaiom Gerber u glavnoj ulozi (фото 3)

Prelijepa Loewe publikacija s Kaiom Gerber u glavnoj ulozi (фото 4)

Prelijepa Loewe publikacija s Kaiom Gerber u glavnoj ulozi (фото 5)

Prelijepa Loewe publikacija s Kaiom Gerber u glavnoj ulozi (фото 6)

Leave a comment

više