Search

Prijateljice Anite Dujić u novoj kampanji njenog brenda Juno

Prijateljice Anite Dujić u novoj kampanji njenog brenda Juno

Kolekcija naziva Sinergija

Urednik: A.P.


Image: Marko Grubišić

Svoju prvu kolekciju Anita je lansirala u svibnju 2016. godine, a kroz nekoliko dana predstavit će i svoju kolekciju jesen/zima za 2018.

Naziv nove kolekcije za jesen/zimu je "Sinergija". Sam naziv je inspiracija dizajnerice koja je u svojoj kolekciji htjela prikazati lijepu, snažnu i toplu žensku energiju. Motivi koji dominiraju kolekcijom su srca i zvjezdice, koji su od samo početka glavni motiv, a uz njih dominiraju i materijali srebra, pozlaćenog srebra i crveni končić.

uno

"Ovoga puta zaštitna lica su Ana Zdarilek, Diana Šimunić i Darinka Ferko, bivši modeli, danas majke i uspješne žene, inače moje bliske prijateljice. Nisam mogla zamisliti nikoga osim njih, tko bi na bolji način pokazao ono što ja vidim u ovoj kolekciji, a to je jedna dugoročna ljubav, bez roka trajanja i postavljanja uvjeta, prijateljstvo, neraskidive spone koje nas vežu, sreća i odanost. Na taj način promatram i nakit, kao nešto vječno, nešto sto nas spaja i čuva uspomene"- rekla je Anita Dujić.

juno

U stvaranju kampanje sudjelovali su fotograf Marko Grubišić koji je od početka s Anitom i zna kako u najboljem svjetlu prikazati svaki komad njezinog nakita. Za besprijekornu kosu zadužen je talentirani Ivica Palinić, a za šminku Marko Tolić.

uuno

juno

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više