Search

Prirodna ljepota Helene Šopar na gradskom asfaltu

Prirodna ljepota Helene Šopar na gradskom asfaltu

"Ljeto na asfaltu" iz objektiva Lorne Kijurko


Image: Lorna Kijurko

Atmosferična serija fotografija "Ljeto na asfaltu" nastala je spontanom suradnjom talentirane fotografkinje Lorne Kijurko i Helene Šopar, jedne od najtraženijih hrvatskih manekenki

Jedna od najuspješnijih hrvatskih manekenki, Helena Šopar, u suradnji s talentiranom fotografkinjom Lornom Kijurko savršeno nam je dočarala atmosferu zagrebačkog ljeta u seriji fotografija pod nazivom "Ljeto na asfaltu".

"Do suradnje je došlo sasvim spontano, a moram priznati da mi je već neko vrijeme bila velika želja napraviti nešto s Helenom jer mi se dopala njezina karizmatičnost koja je ujedno i sjajna motivacija. S Helenom je bilo jako prirodno i neopterećeno surađivati, a mogla bih reći da mi je ovo ujedno i jedan od dražih shootinga, sve je bilo nekako jednostavno i ugodno" otkrila mi je fotografkinja Kijurko čiji smo lik i upečatljiv rad već predstavili ovdje.

Prirodna ljepota Helene Šopar na gradskom asfaltu (фото 1)

Ističe kako fotografije svjesno djeluju pomalo sirovo te da Helena uopće nema makeup. Obje su željele da sve bude jako prirodno i cilj im je bio dočarati filmski chill mood. Kijurko ističe i kako nije u pitanju klasična fashion fotografija te da je to htjela izbjeći i da je ovom serijom između ostalog željela naglasiti ljetnu lakoću hrvatske metropole što je samo po sebi impliciralo natural look u svakom pogledu.

Prirodna ljepota Helene Šopar na gradskom asfaltu (фото 2)

"Jako volim raditi s Lornom jer se obje slažemo kako je fotografija poput filma. Naime, svaka priča svoju priču. Isto tako, mogu reći kako smo prije ovog snimanja danima razgovarale o modi i samoj priči iza svake fotke…" rekla nam je Helena Šopar.

Styling su osmislile same, a lijepa Helena kojoj je inače matična kuća Midikenn, u nekim odjevnim kombinacijama nosi i komade iz vlastitog brenda SOPAR koji su idealni za ovaj ljetni period, a koji je stvorila zajedno sa sestrom Tamarom Rebić.

Na koji način je ovaj kreativni ženski duo spontano dočarao zagrebačko "Ljeto na asfaltu" provjerite u nastavku.

Prirodna ljepota Helene Šopar na gradskom asfaltu (фото 3)

Prirodna ljepota Helene Šopar na gradskom asfaltu (фото 4)

Prirodna ljepota Helene Šopar na gradskom asfaltu (фото 5)

Prirodna ljepota Helene Šopar na gradskom asfaltu (фото 6)

Prirodna ljepota Helene Šopar na gradskom asfaltu (фото 7)

Prirodna ljepota Helene Šopar na gradskom asfaltu (фото 8)

Prirodna ljepota Helene Šopar na gradskom asfaltu (фото 9)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više