Traži

Profinjena, ženstvena pre-fall kolekcija kuće Michael Kors

Profinjena, ženstvena pre-fall kolekcija kuće Michael Kors

Elegantan dizajn za večernje prilike


Fotografija: buro247.ru

Nova predjesenska kolekcija kuće Michael Kors umjesto umjerenim bež tonovima obojena je i dekorirana bogatim koloritom i zanimljivim uzorcima, a glavnu riječ vode haljine i kaputi obrubljeni šljokicama i perlicama te prozračni materijali koji lepršaju oko nogu

Ključna supermoć Michaela Korsa krije se u njegovoj odmjerenosti kad je riječ o dizajniranju raskošnih komada jer ih uspijeva učiniti istovremeno izrazito luksuznim i elegantnim, koristeći najfinije materijale i teksture, međutim, sva ta raskoš uvijek djeluje vrlo umjereno i sofisticirano, bez trunke kiča. Svoj talent i sjajan osjećaj za mjeru ovaj je američki dizajner još jednom dokazao u svojoj novoj predjesenskoj kolekciji koja obiluje večernjim haljinama s visoko rezanim suknjama, obogaćenima čipkom, vezom i obiljem finih svjetlucavih aplikacija.

Materijali koje Kors koristi dodatno naglašavaju profinjenost dizajna, a krojevi sasvim suptilno ocrtavaju žensku siluetu. Bez obzira na obilje čipke, lepršavih volana i faldi, perlica i kamenčića, perja i sitnih niti koje lelujaju s haljina, ništa se ne sudara jedno s drugim, već se savršeno stapa u jednu profinjenu priču. Kako je to moguće, samo Michael Kors zna. 

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

više