Search

Proljetna kampanja kuće Mango

Proljetna kampanja kuće Mango

Povratak jednostavnosti

Urednik: BURO.


Image: Foto: Mango

U siječnju je službeno objavljeno da Daria Werbowy zamjenjuje Mirandu Kerr kao zaštitno lice poznatog španjolskog high street lanca Mango

Mango

U siječnju je službeno objavljeno da Daria Werbowy zamjenjuje Mirandu Kerr kao zaštitno lice poznatog španjolskog high street lanca Mango. Ova ukrajinska ljepotica iza sebe ima zavidan portofolio koji broji najveća imena high end ponude, a prošle godine je krasila i vizuale uspješne suradnje Isabel Marant sa švedskim high street gigantom H&M-om. Nakon početne najave i tri vizuala koja su puštena kao teaser, ovih je dana objavljena i kompletna kampanja snimljena od strane Josha Ollinsa te uz styling Alastaira McKimma.

Mango

Ključni komadi nove kolekcije pozivaju na smirenije proljeće u minimalističkim tonovima bijele, crne, sive. Bazični odjevni predmeti poput traperica, majica, širokih hlača i mini haljina, prožeti su elegantnom notom koja ih čini multifunkcionalnim te samim time prigodnima za nošenje u dnevnim, ali i večernjim varijantama. Estetika kakvu njeguje Isabel Marant, a koja naglašava žensku potrebu za povratkom jednostavnim kombinacijama o kojima ne treba previse razmišljati, itekako je prisutna u većini high street proljetnih kolekcija koje smo imali prilike vidjeti. Sličnom se mišlju vodio i dizajnerski tim kuće Mango te nam osigurao pročišćeno proljeće.

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Related articles

Buro 24/7 Selection

više