Search

Proljetna kolekcija za kojom čeznemo

Proljetna kolekcija za kojom čeznemo

A'marie proljeće/ljeto 2014.


Anamarija Brkić u svojoj nas novoj kolekciji vraća u doba nevinosti

Brend A'marie donosi nam još jednu divnu kolekciju, za proljeće 2014. U nadolazećoj toploj sezoni brend A'marie kao glavni materijal predstavlja pamučnu čipku, a nebesko svijetloplava boja kao okosnica kolekcije čini je apsolutno bajkovitom. Kao glavne modele dizajnerica predstavlja haljine 'midi' dužine sa zanimljivim rješenjima, poput strateški smještenih volana - kao stvorene za bezbrižne dane koji dolaze, ali nova kolekcija donosi i potpuno nova dizajnerska rješenja ove renomirane hrvatske dizajnerice.

A'marie

Jedno od njih zasigurno je pamučni 'sweatshirt' dovoljne duljine da funkcionira kao haljina te dugi prsluk/haljina izrađen od tamnoplave rupičaste alcantare, sada već prepoznatljive za brend A'marie. Uz pastelne nijanse i boje pudera pomno se pojavljuju plavo-bijele pruge, još jedan opušteni moment koji dolazi u najfinijoj svili. Anamarija Brkić i ovu kolekciju upotpunjuje svojim poznatim modelima T-shirtica, tunika i haljina od tencela te micromodala, a kao novitet tu je multifunkcionalan kroj hlača koji se može nositi na više načina, kao model niskog struka ili kombinezon, još jedan idealan odjevni komad za ljetnu sezonu.

A'marie

Nastavak suradnje s hrvatskim Ghetaldusom za proljeće 2014. donosi trendi sunčane naočale sa zrcalnim lećama, a ovaj put sve lookove u kampanji upotpunjuje nakit Oblik Atelier dizajnerice Mije Hebib, sa sjedištem u New Yorku.

Kao što je i najavila u prethodnoj kolekciji za jesen/zimu 2013./2014., dizajnerica ostaje dosljedna tome da je odjeća s njezinim potpisom cjenovno pristupačnija, s naglaskom na vrhunsku kvalitetu materijala gdje ne pristaje na kompromis.

A'marie

Fotografije potpisuje Maja Kljajić, zaštitno lice kampanje je Claudia Antičević (Talia Model), za make-up je zaslužna Sabina Šarić-Novak za Jane Iredale, a kosu Darka Franić Bavoljak za Farouk.

A'marie

A'marie

A'marie

A'marie

A'marie

A'marie

A'marie

A'marie

A'marie

Related articles

Buro 24/7 Selection

više