Search

Proljetna moda high street brenda Reserved

Proljetna moda high street brenda Reserved

Sportski chic

Urednik: BURO.


Image: Reserved

Poljski brend koji je prošle godine ušao na hrvatsko tržište predstavlja svoj proljetni lookbook

Ovog ljeta dizajneri brenda Reserved odaju počast modi sedamdesetih i osamdesetih koju otkriva lookbook ženske i muške kolekcije za proljeće/ljeto 2015. U ženskoj kolekciji dizajneri kao nadahnuće koriste ženstvene krojeve, jednostavan dizajn i zaigrane ideje iz tog doba. Dok su linije Nova romantičarka i Crno & bijelo usmjerene na otmjen, elegantan i skroman stil; karakteristični graciozni šik sedamdesetih, treća linija pod nazivom Nestvarni suton predstavlja poveznicu sa sunčanim Los Angelesom s kraja osamdesetih.

Reserved

Jednostavnost, raznolikost i udobnost predstavljaju temelj linije Crno & bijelo, zbog čega je jednostavno kombinirati sve pojedinačne elemente ove linije. Jednostavni sakoi, elegantne košulje i bezvremenske majice ovdje se spajaju u savršenu kombinaciju.  U modu se vraćaju i dugačke suknje A-kroja i dolčevite, simboli mode sedamdesetih u liniji Nova romantičarka. Nova romantičarka koja nosi odjeću Reserved spaja brojne kontraste: nježnost i snagu, suptilnost i izražajnost, čednost i modnu hrabrost.

Reserved

Linija Nestvarni suton vraća nas u vrijeme kada se prikazivala serija Beverly Hills 90210. Svijetli traper, pastelne boje i udobne majice vraćaju se u modu na velika vrata. Ulice će ubrzo biti poplavljene modnom nostalgijom. Reserved nas vodi natrag u vrijeme žvakaćih guma i kasetofona dodavanjem sportskog stila klasicima iz ranih devedesetih. Linija sadrži puno kratkih majica, košarkaških dresova i hlača visokog struka. Umjereni kič ukrasa (slike palmi, ružičasti printovi itd.) također predstavlja važan dio linije. Ukupni dojam je cool i opušten, idealan za ljeto.

Reserved

Reserved

Reserved

Reserved

Reserved

Reserved

Reserved

Reserved

Reserved

Related articles

Buro 24/7 Selection

više