Search

Promjene u modnoj kući Carven

Promjene u modnoj kući Carven

Nakon odlaska Guillaumea Henryja

Image: buro247.ru

Nakon odlaska Guillaumea Henryja u modnu kuću Nina Ricci, na mjesto kreativnog direktora ženske linije kuće Carven dolazi modni dvojac Alexis Martial i Adrien Caillaudaud

Glasine o dolasku Martiala na mjesto kreativnog direktora krenule su još u prosincu prošle godine, a prošlog smo petka na milanskom Tjednu mode imali prilike vidjeti njegovu posljednju kolekciju za brend Iceberg. Novu će kolekciju za sljedeću sezonu dizajnirati uz pomoć bivšeg kreativnog direktora modnih dodataka u kući Givenchy, Adriena Caillaudauda. 

Modni se dvojac upoznao u pariškoj školi modnog dizajna Atelier Chardon Savard nakon čega su zajedno radili i u kući Givenchy. Njihovu prvu zajedničku kolekciju vidjet ćemo na pariškom Tjednu mode, koja je na rasporedu u četvrtak, a nekoliko dana kasnije ćemo vidjeti što je donedavni Carvenov kreativni direktor Guillaume Henry osmislio za kuću Nina Ricci. 

"Alexisu i Adrienu želimo toplu dobrodošlicu u kuću Carven, u kojoj ćemo nastaviti definirati pariški stil i svježu eleganciju suvremene žene. Iskreno se veselimo kreativnoj viziji koju će ovaj dvojac unijeti u razvijajući svijet kuće Carven", izjavio je glavni direktor brenda Henri Sebaoun. 

Iz kuće su nedavno objavili vijest da će za mušku liniju odjeće biti zaslužan Barnabé Hardy.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više