Search

Provokativna kampanja mladog dizajnera

Provokativna kampanja mladog dizajnera

Kolekcija "Aquarius" za proljeće/ljeto 2014. Manuela Maligeca

Tekst: BURO.


Image: PR

Na nedavno održanom Cro À Porteru Manuel Maligec predstavio je svoju kolekciju "Aquarius" za proljeće/ljeto 2014., a sada vam predstavljamo i popratnu kampanju. Mladi dizajner o svojoj je kolekciji rekao: "Sada nakon svoje treće kolekcije mogu sa sigurnošću reći da je fokus mojih kreacija žena i svaki put nastojim izvući ono najbolje iz nje. Vjerujem da sam ovom kampanjom uspio vjerodostojno ilustrirati Mani ženu, naravno karakterno. Ona je prvenstveno profinjena, a tek onda fatalna i sexy."

Provokativna kampanja mladog dizajnera (фото 1)

Kolekcija "Aquarius" sadrži dvadeset modela u kojima se provokativna silueta razgrađuje od klasike do potpune dekonstrukcije odjeće. Materijali su najrazličitiji, od metalizirane svile, krzna, kože, pa sve do finog organdija, muslina ili pak kadija, a neki modeli izrađeni su od ručno pletene mreže. 

Kao zaštitna lica kolekcije odabrani su Claudia Antičević za Talia Model, Staš Mlinar za AK Model Management te Ana Buljević (Talia Model). Fotografiju potpisuje Jakov Baričić, za make-up je bila zadužena Petra Sever, frizure Damir Begović, a asistenciju Nives Bošnjak. 

Provokativna kampanja mladog dizajnera (фото 2)

Provokativna kampanja mladog dizajnera (фото 3)

Provokativna kampanja mladog dizajnera (фото 4)

Provokativna kampanja mladog dizajnera (фото 5)

Provokativna kampanja mladog dizajnera (фото 6)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više