Search

Prva suradnja ruske umjetnice Jeke Haski i brenda Reebok

Prva suradnja ruske umjetnice Jeke Haski i brenda Reebok

Ali ne i posljednja

Image: buro247.ru

Ove godine model Ventilator brenda Reebok slavi svoj 25. rođendan i upravo se ta prigoda pokazala idealnom za najnoviju modno-umjetničku suradnju. Ovog puta Reebok je angažirao mladu rusku umjetnicu Jeku Haski koja iza sebe ima cijelu vojsku animiranih likova i ostalih zanimljivih radova...

Nije novost da veliki modni brendovi, a među njima i Reebok Classic, često surađuju s talentiranim umjetnicima iz cijelog svijeta. Međutim, donedavno na popisu Reebokovih partnera nikad se nije našlo nijedno rusko ime, a ove godine ta je greška konačno ispravljena pa u budućnosti ćemo imati prilike vidjeti cijelu seriju suradnji brenda Reebok s perspektivnim mladim ruskim ilustratorima, a Jeka Haski samo je prva u nizu. Mlada Peterburžanka svoju je verziju Reebok tenisice nedavno i predstavila moskovskoj publici.

Model Ventilator u Jekinoj verziji dobio je dekoraciju upravo na dijelovima tenisice zbog kojih je ovaj model i dobio ime. Naime, umjetnica je prozračnu tkaninu u crnoj boji ukrasila autorskim crtežima iz svoje serije animiranih likova, dok je potplat tenisice obojen u kričavo ružičastu u kombinaciji s bijelom. 

Tenisice će se u prodaji naći u ograničenim količinama već od 1. studenog u Reebok i Reebok Classic dućanima, a najprije će svoj debi na tržištu doživjeti upravo diljem Rusije. 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više