Search

Prvi pogled na Altuzarra cruise kolekciju 2016.

Prvi pogled na Altuzarra cruise kolekciju 2016.

Potpuni redizajn


Image: buro247.com/me

Dizajner Joseph Altuzarra u posljednje vrijeme intenzivno radi na jačanju svog brenda i u sklopu te strategije želi svoju uspješnu prepoznatljivu estetiku oplemeniti i nekim novim, drugačijim izričajem. Pogledajte što je to novo pripremio u svojoj cruise kolekciji za 2016.

Nova cruise kolekcija za 2016. za dizajnera Josepha Altuzarra i njegovu kuću predstavlja novo poglavlje. U svega sedam godina postojanja, ova se modna kuća istaknula svojim dizajnom i kvalitetom i nadmašila brojne konkurentske kuće koje se na modnoj sceni nalaze puno dulje. 

Altuzarra ne živi na staroj slavi i ne gubi dragocjeno vrijeme, već sasvim tiho i bez prevelike pompe vrijedno surađuje s Thomasom Lenthalom, suosnivačem časopisa Numéro, Paradis i System, a sve u cilju novog brendiranja kuće. Prve promjene imali smo prilike primijetiti već prošle sezone u kojoj je kuća po prvi put predstavila liniju torbica, a na gumbima korištenima u ready-to-wear kolekciji pojavio se simbol "A", kao dio novog vizualnog identiteta kuće. 

Nova cruise kolekcija za 2016. nastavak je cijele modno-marketinške priče pa ćemo i ovdje uočiti neke novitete poput, primjerice, clutch torbice. Osim toga, dizajner je pažljivo radio na razvoju jedinstvenog printa, izrađenog od istkane kože, koji na prvi pogled djeluje poput cik-cak uzorka, ali ustvari predstavlja ime A-L-T-U-Z-A-R-R-A, ponavljajući ga u više slojeva. Vrlo mudar oblik brendinga, rekli bismo. Cijelu kolekciju pogledajte u galeriji u nastavku.

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više