Search

Prvi pogled na Lanvin cruise kolekciju 2016.

Prvi pogled na Lanvin cruise kolekciju 2016.

Mala doza retra


Image: buro247.com/me

Alber Elbaz svoju je novu cruise kolekciju za 2016. ispunio jarkim bojama i retro štihom sa željom da svakoj ženi diljem svijeta ponudi nešto...

"Danas morate dizajnirati za sva tržišta" izjava je kojom je Alber Elbaz predstavio svoju cruise kolekciju za 2016., aludirajući na taj način na njezinu univerzalnost. Lookbook se snimao u Parizu, a rezultat je kolekcija koja nudi raznovrsne komade izrađene u bogatom, demokratskom i eklektičnom stilu. Cilj je bio spojiti pristupačno i luksuzno – zamislite malu crnu haljinu s drapiranim trakama koje se križaju na leđima, izrađenu od jeftinijeg svilenkastog materijala, ali koja odiše holivudskim glamurom. 

Inspirirajući se svojim putovanjima širom svijeta, sa željom da definira Lanvin ženu, Elbaz je kazao kako nju karakterizira neovisan duh u maksimalističkom svjetlu, ona se ne priklanja minimalizmu, ona se prepušta "malim" slatkim užicima, koje u modnoj sferi znače jarke boje, a koje Lanvin žena nosi tijekom cijelog dana. 

Tako novu kolekciju karakterizira retro estetika 60-ih u tragovima, koje ćete prepoznati u  dužinama suknji i haljina s upečatljivim šarenim prugama, a tračak nezaobilaznih 70-ih u kombinaciji brušene kože i resica. 

Pogledajte nekoliko kombinacija u nastavku: 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više