Search

Prvi pogled na novu H&M Conscious kolekciju

Večernje haljine od recikliranih materijala

Image: H&M

H&M je predstavio prvi komad iz svoje nove H&M Conscious Exclusive kolekcije kao i novo zaštitno lice, Nataliju Vodjanovu

H&M Conscious je H&M-ova linija koja nastaje u održivijem procesu proizvodnje, odnosno komadi se izrađuju od recikliranih materijala, neovisno o tome radi li se o staroj odjeći njihovih kupaca ili pak plastičnom otpadu s morskih obala, i organskog pamuka. Švedski brend već šest godina redovito predstavlja takve održivije kolekcije, a iz godine u godinu se trude stvoriti nove materijale.

Ružičasta večernja haljina koja je prvi komad predstavljen u novoj H&M Conscious Exclusive kolekciji, izrađena je od recikliranog plastičnog otpada skupljenog na morskim obalama. Uz to, ove godine će H&M po prvi put predstaviti Conscious kolekciju za djecu kao i za muškarce, a izradit će i ženski parfem od organskih ulja.

Zaštitno lice kolekcije je Natalija Vodjanova, ruska manekenka koja do sada nije sudjelovala u kampanjama za H&M. "Ponosna sam što sam odabrana za upravo ovu kampanju. Divno je gledati kako razvoj održivih tkanina napreduje i osvjetljuje put prema održivijoj budućnosti u mode," rekla je Vodjanova. 

H&M Conscious Exclusive kolekcija će biti dostupna za žene, muškarce i djecu u odabranim trgovinama i online od 20. travnja.

Prvi pogled na novu H&M Conscious kolekciju (фото 1)

Prvi pogled na novu H&M Conscious kolekciju (фото 2)

Prvi pogled na novu H&M Conscious kolekciju (фото 3)

Prvi pogled na novu H&M Conscious kolekciju (фото 4)

Prvi pogled na novu H&M Conscious kolekciju (фото 5)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više