Search

Ralph Lauren otvara ekskluzivan dućan za VIP klijente

Ralph Lauren otvara ekskluzivan dućan za VIP klijente

Milano dobiva novu luksuznu modnu oazu

Image: buro247.ru

Modna kuća Ralph Lauren iznimno cijeni svoje vjerne klijente i zato u Milanu otvara zdanje posvećeno isključivo VIP klijentima – luksuzna oaza nudit će restoran, shopping i mini revije

Najprije ćemo samo napomenuti kako se među VIP klijente kuće Ralph Lauren ubrajaju brojne svjetski poznate ličnosti, ali i manje poznate osobe i istinski ljubitelji brenda. Ono što ovu kuću čini posebnom jest njena predanost i posvećenost klijentima nimalo se ne razlikuje s obzirom na status klijenta, za njih su jednako važni celebrity klijenti, kao i potpuni anonimci i zato će upravo oni moći uroniti u svijet kuće Ralph Lauren. Na adresi Via San Barnaba u Milanu prostirat će se raskošno zdanje na oko 3650 kvadratnih metara. 

Ralph Lauren otvara ekskluzivan dućan za VIP klijente (фото 1)

Klijenti, ženski i muški, dobit će priliku odabrati među brojnim kreacijama iz svih dosad predstavljenih linija, ali posjetiti krojački atelje gdje će moći naručiti odjeću po mjeri, a osim spomenutog VIP klijente očekuju brojne druge pogodnosti. Naprimjer, samo nekoliko dana poslije revije iz kuće obećavaju svojim odabranim klijentima prirediti zatvorenu mini reviju bez prisutnosti novinara, a pogodnosti uključuju i odabir ekskluzivnih komada iz kapsulnih kolekcija koje neće biti dostupne drugim kupcima. Klijenti će moći odmoriti uz šalicu ukusne kave u café baru, jer bez ove "slike krajnjeg luksuza", kako je opisuju voditelji kuće, VIP iskustvo ne bi bilo potpuno. 

Otvorenje se očekuje tijekom rujna, a ulazak u ekskluzivni dućan dobit će samo odabrani kupci. 

Ralph Lauren otvara ekskluzivan dućan za VIP klijente (фото 2)

 Ralph Lauren otvara ekskluzivan dućan za VIP klijente (фото 3)

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više