Traži

Ralph Lauren otvara ekskluzivan dućan za VIP klijente

Ralph Lauren otvara ekskluzivan dućan za VIP klijente

Milano dobiva novu luksuznu modnu oazu


Fotografija: buro247.ru

Modna kuća Ralph Lauren iznimno cijeni svoje vjerne klijente i zato u Milanu otvara zdanje posvećeno isključivo VIP klijentima – luksuzna oaza nudit će restoran, shopping i mini revije

Najprije ćemo samo napomenuti kako se među VIP klijente kuće Ralph Lauren ubrajaju brojne svjetski poznate ličnosti, ali i manje poznate osobe i istinski ljubitelji brenda. Ono što ovu kuću čini posebnom jest njena predanost i posvećenost klijentima nimalo se ne razlikuje s obzirom na status klijenta, za njih su jednako važni celebrity klijenti, kao i potpuni anonimci i zato će upravo oni moći uroniti u svijet kuće Ralph Lauren. Na adresi Via San Barnaba u Milanu prostirat će se raskošno zdanje na oko 3650 kvadratnih metara. 

Klijenti, ženski i muški, dobit će priliku odabrati među brojnim kreacijama iz svih dosad predstavljenih linija, ali posjetiti krojački atelje gdje će moći naručiti odjeću po mjeri, a osim spomenutog VIP klijente očekuju brojne druge pogodnosti. Naprimjer, samo nekoliko dana poslije revije iz kuće obećavaju svojim odabranim klijentima prirediti zatvorenu mini reviju bez prisutnosti novinara, a pogodnosti uključuju i odabir ekskluzivnih komada iz kapsulnih kolekcija koje neće biti dostupne drugim kupcima. Klijenti će moći odmoriti uz šalicu ukusne kave u café baru, jer bez ove "slike krajnjeg luksuza", kako je opisuju voditelji kuće, VIP iskustvo ne bi bilo potpuno. 

Otvorenje se očekuje tijekom rujna, a ulazak u ekskluzivni dućan dobit će samo odabrani kupci. 

 

 

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

više