Search

Raskošna nova kolekcija kuće Miu Miu

Raskošna nova kolekcija kuće Miu Miu

Tjedan mode u Parizu


Image: Imaxtree

Miuccia Prada je jučer u Parizu prikazala raskošnu novu kolekciju, prepunu šarenog umjetnog krzna za svoj brend Miu Miu

Kolekcija od 53 odjevne kombinacije bila je prepuna boja i tekstura kako to Miuccia Prada voli i po čemu je prepoznatljiva već godinama. Ova kolekcija za jesen/zimu 2017. godine zamišljena je tako da kroz nametljiva dizajnerska rješenja pokazuje odlučnost žene da nosi što god želi kada god to želi. Savršen završetak modnog mjeseca koji je bio nabijen aktivističkim porukama s posebnim naglaskom na one feminističke.

Prada je tako kroz cijelu kolekciju provlačila komade od raskošnih imitacija krzna i nojevog perja u kombinaciji s tvidom i drugim vrstama vune, ali i pletivom i svilom. Kaputi, jakne, suknje, šubare, rukavice, čizme - sve je bilo od imitacije krzna u najrazličitijim bojama, od zelene, plave, tirkizne i boje lavande preko boje fuksije, crvene, narančaste i žute do smeđe i crne u tragovima. Krzna je bilo toliko da su uzvanici dobili čak i krznene pozivnice u ljubičastoj boji. To je zaista u Pradinom stilu.

Čini se da je ovaj modni mjesec bio vođen feminističkim revoltom najsnažnije još od 60-ih godina prošlog stoljeća i vremena drugog vala feminizma, pa su i siluete u novoj Miu Miu kolekciji bile u stilu 60-ih godina prošlog stoljeća. Haljine i suknje "A" kroja, kombinezoni i uska odijela s tankim remenom u struku i divne kombinacije pletenih tunika, šubara i visokih krznenih čizama. Vrlo skladno, ali nevjerojatno snažno - sve ostale riječi su suvišne. U galeriji pogledajte cijelu kolekciju:

Related articles

Buro 24/7 Selection

više