Search

Raskošna i voluminozna kolekcija J. W. Andersona

Raskošna i voluminozna kolekcija J. W. Andersona

Kolekcija inspirirana oblacima


Image: buro247.ru

Predjesenska kolekcija nosi nam pomalo neobične i voluminozne komade koji se najviše ističu u gornjem djelu, a novom modelu torbe "Pierce" već sad predviđamo sjajan uspjeh

Glavna značajka nove kolekcije je naglasak na volumenu u ramenima i rukavima na kakve još nismo navikli. Raskoš koja podsjeća na generalske odore Andersona je još jednom izdvojila iz redova ostalih dizajnera. Veličanstveni komadi koji su vrlo nosivi ako ih spojimo s bazičnim elementima iz garderobe, a dizajner predlaže dva različita načina na koji možete nositi predimenzionirane komade. Volumen u gornjem dijelu najbolje će doći do izražaja uz kratke suknje ili ravne hlače iznad gležnja. Balon kroj prisutan je i na suknjama i na hlačama, a detalji koji su upečatljivi u kolekciji svakako su veliki džepovi na širokim hlačama i aplicirani oblici poput oblaka ušivenih na odjeću. 

J. W. Anderson koji je uspješno prodrmao modnu kuću Loewe i briljirao s odličnim dizajnom popularnog modela Puzzle, u svojoj je kolekciji predstavio novu torbu naziva "Pierce", a sam naziv savršeno opisuje komad koji je probušen i ukrašen zlatnom karikom upravo nalik na onu koja može krasiti i tijelo.  Ne možemo se oteti dojmu da nas modelom podsjeća na Chloé "Faye", ali svejedno je jako cool. 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više