Search

Raskošna ljepota Borisa Pavlina

Raskošna ljepota Borisa Pavlina

Nova kampanja za proljeće/ljeto 2015.

A.P.

Image: Franjo Matković

Uoči predstavljanja nove kolekcije na nadolazećem Cro A Porteru, renomirani hrvatski dizajner Boris Pavlin predstavlja kampanju za aktualnu kolekciju

Istraživanje kontrasta misao je vodilja koja preuzima kolekciju Borisa Pavlina za proljeće-ljeto 2015. Za zaštitno lice kampanje odabrana je Sara Đurić iz Talia model agencije, a fotografije potpisuje Franjo Matković. Za make-up se pobrinula Ana Rajić.

pavlin

O kolekciji dizajner kaže: "Kolekcija je spoj čvrstih, geometrijskih linija koje koketiraju s elementima kolonijalnog militarizma te floralnih oblika i tekstura koje djeluju u potpunosti organski. Spoj je to viktorijanskog zapada s divljom neistraženom prirodom istoka. Koža i metal, suočeni s nježnošću najdelikatnije izvezene svile, gube svoju uvriježenu strogoću i postaju sasvim novi odjevni medij. Tisuće delikatnih svilenih latica protkanih perlicama čine mozaik pastelnih boja od kojih su satkane večernje haljine, dok je inovativna dekonstrukcija klasičnih "muških" krojeva u sirovim, teksturiranim svilama prenesena na žensko tijelo te čini okosnicu dnevnog dijela kolekcije.

pavlin

pavlin

pavlin

pavlin

Related articles

Buro 24/7 Selection

više