Search

Raskošne vjenčanice s potpisom Ivana Alduka

Raskošne vjenčanice s potpisom Ivana Alduka

Alduk Bridal F/W 2016.

Urednik: A.P.

Image: Decker + Kutić

Hrvatski dizajner Ivan Alduk kreirao je novu kolekciju vjenčanica koju prati elegantna kampanja

Svoje povjerenje je po treći put poklonio fotografskom dvojcu Decker&Kutić koji sezonu jesen/zima 2016./17. vide u igri svjetla i sjene kao izvrsnog akcenta na stvarnu ljepotu modela i novih vjenčanica. Osam vrhunskih fotografija kampanja prikazuje bridal kolekciju u novom svjetlu, odnosno u ovom slučaju plavičastom polumraku iz kojeg na svjetlo istupa lijepa žena spremna samouvjereno uploviti u novu fazu života.

Alduk

Unikatne, ručno šivane i po mjeri izrađivane vjenčanice obiluju bogatom teksturom koja je vidljiva na čipkama 3D efekta i precizno vezenim detaljima. Silueta s naglašenim strukom i dalje je okosnica dizajnerovog prepoznatljivog rukopisa. Kolekcija sadrži pročišćene i jednostavne modele, kao i one voluminoznije i raskošnije sa svevremenskom estetikom. Udobnost i lakoća nošenja je jedna od glavnih karakteristika ALDUK BRIDAL kolekcije, od koje se nije odstupilo ni ovaj put. Nježno bijeli i tonovi vanilije koloritna su osnova kolekcije na koju se bogata tekstura tkanina izvrsno nadograđuje i dolazi do izražaja kao nikada do sada.

Alduk

"Profinjena estetika dvojca Decker&Kutić odlično predstavi svaku moju novu kolekciju vjenčanica, a tako je i ovaj put. Rakoš novih tkanina odlično je naglašena na fotografijama, kao da se može i fizički opipati" poručio je dizajner.

alduk

alduk

alduk

alduk

alduk

Model: Gordana Dude (Talia Models)

Make up: Mihaela Dodić

Hair: Jasmina Salo

 

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više