Search

Ray-Ban predstavio novu odličnu kampanju

Ray-Ban predstavio novu odličnu kampanju

#ittakescourage

Image: PR

Ovu je kampanju u Los Angelesu snimio fotograf Mark Seliger, a uključuje osam vizuala nadahnutih samim DNK-om marke: hrabrošću da se bude svoj

Protagonisti vizuala odvažni su ljudi, ljudi kojima ne smeta osobna nesavršenost. Oni se hrabro bore protiv društva i njegovih stereotipa, prelaze preko vlastitih ograničenja te se hrabro izlažu oku javnosti izražavajući same sebe, svoju darovitost i osjećaje. Ne boje se donošenja odluka i bore se za pravednost. Usprkos kritikama, oni postupaju sukladno svojim uvjerenjima. Svatko od njih hrabar je na neki svoj način jer osobna je hrabrost puno više od, primjerice, skoka padobranom iz aviona.

Ray-Ban predstavio novu odličnu kampanju (фото 1)

Kroz kampanju se zagovara borba protiv savršenstva, hrabrost da se odbace društveni stereotipi i da se postane istinski svoj, pozivaju se svi da otvore svoje srce i postanu ranjivi u ime ljubavi u svakom pogledu, da se lakše suoče s kritikom i budu hrabri te na pozitivan način pridonesu svijetu oko sebe pa čak i kada se to čini nemogućim. Šalje poruku ohrabrenja za nove početke, ohrabruje svih za nove početke, ustrajnost na putu ostvarenja snova i želja te suočavanje sa strahovima koji tinjaju u njima. Ray-Ban oduvijek je znao kako doprijeti do publike svojim snažnim porukama i odličnim modelima sunčanih naočala koje su prisutne na tržištu još od davne 1937. godine.

Ray-Ban predstavio novu odličnu kampanju (фото 2)

Ray-Ban predstavio novu odličnu kampanju (фото 3)

Ray-Ban predstavio novu odličnu kampanju (фото 4)

Ray-Ban predstavio novu odličnu kampanju (фото 5)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više