Search

Replay je ponovno proizveo najtraženije traperice sezone

Najbolje i najelastičnije što traper može ponuditi


Image: Promo

Replay Hyperfree traperice vode se potrebom za vrhunskom funkcionalnošću trapera nove generacije, koja nije spremna na kompromis kad je u pitanju estetika

Napredni materijali, najtraženiji krojevi sezone, nijanse trapera koje fantastično funkcioniraju u svim sportskim i modnim kombinacijama, razlozi su zbog kojih je prodaja baš ovih traperica u Europi dostigla rekordne brojke već i prije službene kampanje, koju izvrsno nose dvoje Brazilaca, Neymar Jr. i Alessandra Ambrosio. Replay Hyperfree traper u potpunosti se stapa s vašom kožom te se prilagođava i najzahtjevnijim pokretima, a cijela kolekcija je izrađena od prirodnih vlakana te uspješno zadržava sve najbolje karakteristike jeansa kakvog smo poznavali.

Hyperfree modeli za muškarce i žene izvedeni su u krojevima koji se lako kombiniraju uz svaki stil odijevanja, počevši od klasičnih tenisica za sportski look do slim i boyfit modela koji su baš kao stvoreni za kombiniranje sa sandalama visokih potpetica. Muškarci će se najbolje osjećati u Hyperfree traperu kombiniranim sa sportskim ili retro modelima tenisica, dok uža verzija modela u tamnim tonovima izvrsno funkcionira i uz klasične muške cipele i blejzer. Kolekciju Hyperfree možete pogledati na službenom webu. 

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više