Traži

Revija Chanel cruise 2014./2015. u Dubaiju

Revija Chanel cruise 2014./2015. u Dubaiju

Splet starih i novih arapskih utjecaja


Fotografija: Chanel

Tradicionalni arapski duh pomiješan sa svjetlucavim osjećajem suvremenosti bio je centralna tema Lagerfeldove Chanel revije u Dubaiju

Putujući karneval modne kuće Chanel je nakon Pariza, New Yorka, Los Angelesa, Miamija, Venecije, Saint Tropeza, Versaillesa i Singapura stigao do Dubaija. Među gostima su se pojavile najutjecajnije ličnosti modnog i showbiz svijeta, među kojima Carine Roitfeld, Dakota Fanning, Tilda Swinton i Freida Pinto te mnogi drugi. Revija je održana na privatnom otoku Hamdan koji se nalazi na obalnoj liniji Dubaija, a kako bi pogledali Chanel cruise kolekciju, gosti su stizali tradicionalnim brodicama.

Chanel

Pista je dizajnirana kako bi izgledala poput beduinskih odaja, a neki su gosti iz prvog reda sjedili na luksuznim jastucima. Kolekcija koja je spajala staro i novo kao i lokacija revije, predstavljena je na modelima u tradicionalnim arapskim siluetama haljina i dimija u novom izdanju, u kombinaciji s tijarama na kojima su glavni motivi bili slovo "C" za Chanel i polumjesec. Tipični Chanel tvid ovog je puta spajan s bojama zastave Ujedinjenih Arapskih Emirata (crnom, zelenom, bijelom i crvenom) te s bojama svjetlucavog pijeska i sunčeve svjetlosti.

Chanel

Modni dodaci su uključivali nizove ogrlica, clutch u obliku golemog bisera te torbu u obliku kanistra ulja. Djevojke su oko ruku imale predimenzionirane raskošne narukvice, dok su na nogama nosile tradicionalne sandale u kombinaciji s LED lampicama koje su svijetlile pri svakom koraku. Nakon revije uslijedio je koktel party gdje je goste svojim nastupom zabavljala Janelle Monáe.

Chanel

Chanel

Chanel

Chanel

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor