Search

Rihanna kreirala kolekciju za Manola Blahnika

Rihanna kreirala kolekciju za Manola Blahnika

Inspiriranu vlastitim tetovažama

Image: buro247.ru

Prva Rihannina kolekcija cipela za kuću Manolo Blahnik u prodaji će se naći početkom svibnja

Nepunih mjesec dana nakon prezentacije nove kolekcije koju je Rihanna kreirala za Pumu, Fenty Rihanna x Puma, slavna pjevačica niže nove modne suradnje. Ovog puta Rihanna se našla u ulozi koautora kolekcije od šest ubojito atraktivnih para cipela zajedno s Manolom Blahnikom. 

Već se po samom nazivu kolekcije, "Denim Dessert", naslućuje da se radi o kolekciji cipela izrađenoj od trapera, a među Rihanninim kreacijama posebno se ističu visoke traper čizme koje sežu do bedra. "Ukupno smo izradili tek 45 para i to zato jer je izrada prilično skupa", pojasnila je Rihanna. Motivi kojima su ukrašene cipele i čizme inspirirani su tetovažama koje krase ruke pjevačice. Sama Rihanna nije skrivala oduševljenje zbog ove suradnje. "Ako na ulici sretnem neku djevojku koja nosi nešto iz moje kolekcije... O, jao si ga njoj! Doslovno ću je zaskočiti riječima: 'Stani! Selfie" Tko si ti? Odakle ti ove ljepotice?' I planiram u potpunosti uživati u tom trenutku", kazala je kroz smijeh. 

Kolekcija će se u prodaji naći 5. svibnja i bit će dostupna u tri dućana kuće Manola Blahnika: u Londonu, New Yorku i Hong Kongu. 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više