Search

Rihanna u pohodu na klijentelu Victoria's Secreta

Rihanna u pohodu na klijentelu Victoria's Secreta

Sjajne vijesti!

Tekst: F.Š.


Image: Instagram,
Buro Arhiva

Barbadoška pjevačica Rihanna ne prestaje nas oduševljavati svojim poslovnim podvizima. Nakon enormnog uspjeha njezine kozmetičke linije Fenty Beauty, Rihanna je predstavila i liniju donjeg rublja Savage X Fenty koja je dostupna u svim veličinama i oblicima. Primjerice, veličine grudnjaka kreću se od 32A do 44DD, dok su gaćice dostupne u veličinama od XS do 3X. U rujnu prošle godine linija Savage X Fenty je bila predstavljena na njujorškom Tjednu mode, a o spomenutoj reviji koja je prikazana u obliku jedne velike džungle, pričalo se još danima kasnije. Naime, Rihanna je prikazala modele svih veličina i oblika, a pistom je prošetala i trudna manekenka Slick Woods, kojoj je odmah po završetku revije i rodila - naime, vodenjak joj je pukao neposredno prije izlaska na pistu - što je naravno pobudilo veliki interes javnosti.

Rihanna u pohodu na klijentelu Victoria's Secreta (фото 1)

Na krilima tog uspjeha, pjevačica se odlučila za predstavljanje još jedne kolekcije koja će ovog puta biti emitirana na televiziji. Nakon vijesti da se će se jedno od najvećih modnih događanja na svijetu, Victoria's Secret, vrlo vjerojatno ugasiti, revija barbadoške pjevačice nam se čini kao savršena alternativa.

Rihanna u pohodu na klijentelu Victoria's Secreta (фото 2)

Nalazimo se u modnoj eri u kojoj proizvode prodaju "stvarni" modeli realnih proporcija s kojima se prosječna žena može poistovjetiti, a upravo je to sve ono što Rihannin brend predstavlja. Čini se da je hiperseksualizirana predstava koja predstavlja djevojke savršenih proporcija previše zastarjela za današnje društvo, te se ljudi sve više okreću relatable, inkluzivnim sadržajima, što je pjevačica odlično "prokužila".

Rihanna u pohodu na klijentelu Victoria's Secreta (фото 3)

Rihanna će u sklopu revije prikazati svoju kolekciju za jesen/zimu 2019, a gledatelji će je moći pratiti u više od 200 zemalja. Revija je zakazana za 20. rujna na streaming servisu Amazon Prime Video, a pružit će i ekskluzivan pristup svoj drami koja se događa iza zastora. Da, Rihanna vas vodi u backstage revije u kojem ćete moći vidjeti kako izgleda kreativni proces koji stoji iza osmišljavanja i predstavljanja jedne kolekcije.

Rihanna u pohodu na klijentelu Victoria's Secreta (фото 4)

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više