Search

Robert Pattinson - novo zaštitno lice Diora

Robert Pattinson - novo zaštitno lice Diora

Zvijezda «Sumraka» predstavljat će liniju muške odjeće


Glasine koje su krenule još u listopadu, o tome kako bi glavna zvijezda Twilight sage Robert Pattinson mogao postati zaštitno lice novog Dior parfema su se obistinile. Ali, ipak uz malu promjenu - Pattinson neće predstavljati parfem, već liniju muške odjeće, izvijestio je časopis The Sun.

Novinar Gordon Smart izjavio je kako je glumac potpisao trogodišnji ugovor s modnom kućom Dior i za to dobio 8 milijuna funti.

«Najava zvuči vrlo primamljivo. Raširiti će granice onoga što inače očekujete od reklame. Robert će biti fotografiran samo djelomično odjeven, strasno ljubeći jednu od tri modela koje će se također pojaviti u reklami. Prema riječima sudionika u projektu, Roberta nije trebalo dugo nagovarati da im se pridruži», rekao je službeni predstavnik modne kuće Dior.

Vijest koju nam donosi The Sun se ne uklapa u potpunosti u stil novog kreativnog direktora Rafa Simonsa, tako da očekujemo fotografije koje će mu ipak više odgovarati. Ostaje nam samo pričekati, kada će cjelokupan projekt dočekati svjetlo dana.

Tekst: D.Č./L.B.

Leave a comment

više