Search

Rock chic 1990-ih u novoj kolekciji Alexandera Wanga

Rock chic 1990-ih u novoj kolekciji Alexandera Wanga

Povratak devedesetih


Image: buro247.ru

Alexander Wang jesen i zimu 2016. zamišlja u jednom snažnom rokerskom impulsu inspiriranom moćnom estetikom 1990-ih u kojoj vladaju majice s natpisima, kombinacija čipke i kože, predimenzionirane haljine i obilje moćnih metalnih modnih dodataka

Alexander Wang i buntovnička rock estetika 1990-ih čine jedan savršen spoj. Njegove minimalističke, ali istovremeno upečatljive sportske komade koje nam je servirao u prethodnim kolekcijama u novoj jesensko-zimskoj kolekciji za 2016., predstavljenoj na njujorškom Tjednu mode, zamijenio je nešto moćniji i odvažniji dizajn. Revija je održana u crkvi Saint Bartholomew na Aveniji Park uz glazbenu podršku žestokog punka koji je treštao iz zvučnika gdje je Wang na pistu poslao neke od trenutno najzanimljivijih modnih lica poput Anne Ewers, Lexi Boling, Binx Walton, Vanessa Moody i Hanne Gaby Odiele. 

Kolekcija se estetski uglavnom oslanjala na rock glam inspiriran spomenutim 1990-ima, pa su se pistom izmjenjivali zanimljivi T-shirtovi s natpisima, bomber jakne, krzneni kaputi, odlične mini suknje s umetnutim metalnim ringovima u crno-bijeloj kombinaciji, predimenzionirane haljine i veste, kombinacija čipke i kože, a sve je dodatno naglašeno upečatljivim lancima, metalnim ogrlicama i chokerima.

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više