Search

Rock-chic u novoj kampanji Lokomotive

Rock-chic u novoj kampanji Lokomotive

Nova kolekcija

Urednik: A.P.


Image: Maja Kljaja

Poznati modni brend predstavlja novu kampanju za aktualnu kolekciju

Kontrast snažnog i nježnog okosnica je nove kolekcije Luke Grubišića i Lane Puljić u kojoj se doza svježeg rokerskog bunta miješa s neodoljivo profinjenom i damskom siluetom, prepoznatljivim dijelom dizajnerskog rukopisa Lokomotive. U potrazi za bezvremenskom ženstvenosti i ova kolekcija u krojevima na momente koketira s nekim prošlim modnim erama, no u središte pozornosti postavlja ideju spajanja "nespojivog" – damskog i buntovnog, složenog stilski pedantno, ali sa chic vibrom ležernosti i neopterećenosti.

Lokomotiva

Sladoledne nijanse poput zelene, žute i ružičaste koje smo navikli viđati u sanjivim i nevinim dizajnerskim ostvarenjima, u novoj su kolekciji Lokomotive sve samo ne slatke. One se, naime, hrabro miješaju s eko-kožom stvarajući neki novi "rock chic" koji će prigrliti sve žene i djevojke koje znaju kako istovremeno izgledati i damski i buntovno.

Lokomotiva

Za fotografije je zaslužna Maja Kljaja, make-up je djelo Ane Rajić, a kosa Mije Majhena.   Sirov, mračan i industrijski interijer kluba Katran izvrsno je poslužio kao poprište ove modne priče u čijoj se u glavnoj ulozi nalaze tri modela: Ivana Solar, Esther Berišić i Laura Alex koje odlično utjelovljuju Lokomotivine buntovne djevojke.

Lokomotiva

Related articles

Buro 24/7 Selection

više