Search

Rokerska elegancija u novom lookbooku Red Valentino

Rokerska elegancija u novom lookbooku Red Valentino

Jesen i zima 2016./2017.

Image: Promo

Valentinova linija "Red Valentino" za iduću zimu predlaže kapute u vojničkom stilu s apliciranim porukama, raskošne suknje ispod koljena i komade ukrašene cvjetnim vezom nalik na tradicionalne narodne nošnje

Valentinov dizajnerski dvojac, Maria Grazia Chiuri i Pierpaolo Piccioli, za drugu liniju modne kuće bili su inspirirani modernim lutkama iz dućana s igračkama koje nose raskošne suknje od tila, čipkaste cvjetne haljine s volanima i plisirane suknje u kombinaciji s pripijenim dolčevitama. Fantastične "vojničke" kapute krase detalji u obliku apliciranih porukica, a dugački kaputi ukrašeni su krznenim dodacima i cvjetnim vezom nalik na onaj s narodnih nošnji. Traper, čipka, til i cvjetni uzorci čine savršen (ne)sklad s teškim kožnim jaknama u rokerskom stilu i predimenzioniram vestama s resicama.

Spoj romantike i rokerske elegancije specijalnost je modne kuće Valentino, koja uvijek oduševi svojim kolekcijama. Modni dodaci koji upotpunjuju ovu kolekciju su robusne čizme koje sežu iznad koljena, elegantne lakirane salonke i balerinke, te sandale s remenčićima ukrašene nezaobilaznim Valentino detaljem – nitnama. 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više