Search

Romantična predjesenska kolekcija brenda Red Valentino

Romantična predjesenska kolekcija brenda Red Valentino

Pierpaolo Piccioli prikazao još jednu kolekciju bez Marije Grazije Chiuri


Image: Buro247ru

Sestrinska linija Valentina, Red Valentino, predstavlja novu predjesensku kolekciju pod dizajnerskom palicom Pierpaola Picciolija koji se odlično snalazi i bez svoje dugogodišnje partnerice, Marije Grazije Chiuri

Kolekcija koju je kreirao za liniju Red Valentino odraz je estetike koju su on i Maria Grazia Chiuri gradili u Valentinu proteklih godina. Siluete su vrlo romantične - prevladavaju haljine midi duljine rezane u struku odakle se šire u prostor. Uglavnom su izrađene od tila ili šifona i ukrašene sitnim točkastim vezom, zvjezdicama ili volanima. Stil i atmosfera su inspirirani sedamdesetim godinama prošlog stoljeća što se očitovalo u kombinezonima i hlačama širokih nogavica, ali i detaljima u stylingu poput marama složenih u trake i zavezanih oko glava modela. Piccioli se poigrao i siluetom šezdesetih i to u vidu kratkih kaputa, haljina A kroja, Petar Pan kragni i balerinki koje su modeli nosili.

Kolekcija je uz siluete sedamdesetih i šezdesetih, imala i trendi moment u obliku grudnjaka umjesto majice što će, barem prema onome što smo vidjeli u proljetnim kolekcijama dizajnerskih kuća u rujnu, biti veliki proljetni hit. Kad je kolorit u pitanju prevladavaju tamni tonovi, posebno crna, no pojavljuju se i bež i ružičasta te crvena. Uz sve to, Piccioli je u kolekciji predstavio i nekoliko sjajnih kožnih mini torbica koje će se bez sumnje naći na listama najpoželjnijih torbica čim stignu u prodaju. Cijelu kolekciju pogledajte u galeriji:

Related articles

Buro 24/7 Selection

više