Search

Romantične torbe od sada s  potpisom eNVy Rooma

Romantične torbe od sada s potpisom eNVy Rooma

Zavodljiva novost

Tekst: A.P.


Image: Šime Eškinja

Novom kampanjom eNVy room predstavlja kolekciju torbi koje su zavodljiva novost ponude ove modne kuće

Kolekcija sadrži 7 modela ukrašenih različitim uzorcima, vezovima i motivima koji korespondiraju s estetikom recentne kolekcije. Cvjetni motivi od raznobojnog konca, mekano crno perje, sjajne srebrne ljuskice i aplikacije od fine 3D čipke ukrasi su ovih elegantnih torbi domaćeg potpisa, izrađenih od vrhunske kože i s metalnim kopčama koje omogućavaju nošenje na tri načina.

fd

Za svečanije prigode nose se kao idealan damski dodatak s kožnim ručkama, za dnevne prigode pretvaraju se u casual asesoar s tankim lancem koji se nosi preko ramena, a po potrebi se mogu transformirati u trendovski ruksak s pomoću dva dodatna lanca. Svi modeli su proizvedeni u Hrvatskoj u skladu s najvišim craft standardima.

c

„Nedavno predstavljenu kolekciju za proljeće i ljeto 2016. obilježila je i naša prva kolekcija torbica. Damske, bezvremenske, elegantne i romantične, torbe vjerno prate estetiku brenda i filozofiju da svaka žena voli i zaslužuje lijepe stvari", izjavili su dizajneri Vjeko Franetović i Nikica Ivančević.  

v

Kampanju potpisuje fotograf Šime Eškinja, u ulozi modela pojavljuje se Ana Maria Cajner, šminku potpisuje Sanja Agić, dok je za frizuru odgovoran Salon Teuta. 

ddxx

Related articles

Buro 24/7 Selection

više