Search

Rosie Assoulin, jesen/zima 2015.

Rosie Assoulin, jesen/zima 2015.

Moda je zabava


Image: buro247.com/me

Rosie Assoulin svojom vedrom, šarenom i voluminoznom kolekcijom za jesen/zimu 2015. dokazuje koliko je ustvari moda zabavna

Rosie Assoulin nikad se u kolekciji ne ograničava na jednu temu već preferira svakim pojedinačnim komadom ispričati posebnu priču. U kolekciji se osjećaju različiti utjecaji, primjerice poput talijanske arhitekture koji kolekciji pružaju dozu intrige, boje i strukture. 

Fokusirajući se uglavnom na motiv zabave, Assoulinina svekrva bila je zadužena za naušnice u obliku velikih cvjetova koje su u raznobojne kreacije unijele dodatni duh zaigranosti i vedrine.  

Spektar boja kojima se dizajnerica poslužila u ovoj kolekciji donosi nam intenzivno plave i crvene, vedre zelene, ali i monokromnu igru sive te grafičke uzorke, a mogu se pronaći odlični casual dnevni komadi, no uspješno je zadržana i Assoulinina inventivnost kad je riječ o večernjim komadima. 

Grubi kombinezon s patent-zatvaračem sparen s tenisicama, hlače vrlo širokih nogavica u kaki boji u kombinaciji s ležernim peplum topovima idealna su dnevna opuštena kombinacija, dok večernje kreacije variraju od bogatih voluminoznih suknji do uske i elegantne haljine ukrašene predimenzioniranom mašnom. Assoulin voli dvodijelne komade kojima ostavlja snažan dojam pa nas pojedini komadi ne bi trebali iznenaditi ako se prošeću na nekom crvenom tepihu. 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više