Search

Rosie Assoulin, resort 2016.

Rosie Assoulin, resort 2016.

Razigrana slojevitost


Image: buro247.ru

Stella McCartney i Jack McCullough s Lazarom Hernandezom ove su tople sezone fascinirani Kubom, dok je, s druge strane, Rosie Assoulin svoju inspiraciju potražila na Karibima...

U opuštenom duhu odmora na Karibima Rosie Assoulin svoju je kolekciju izvela u jarkim tonovima poigravajući se s motivom cvijeća, međutim ne u formi printa, već kao krojački motiv, prekrasno razrađen na raskošnim haljinama u jarkim bojama. Assoulin je na umu imala sliku rascvjetanih latica koje je maestralno interpretirala kroz cijelu kolekciju. Naglasak je na voluminoznosti i razigranoj silueti u pregršt slojeva koja je dovedena do savršenstva u crno-bijeloj haljini s velikim volanima. 

Cijela resort kolekcija obiluje tropskim floralnim motivima koji krase hlače, kombinezone, rukave ogromnih lepršavih topova, a zanimljiv detalj čine i izrezi na suknjama, također u obliku cvjetova. Rosie Assoulin očito se u novoj kolekciji prisjetila svojih karipskih praznika jer se ovaj praznično-tropski motiv osjeća u svakom komadu, u korištenim bojama, u kroju, u volumenu.

Pogledajte cijelu prekrasnu kolekciju u nastavku:

Related articles

Buro 24/7 Selection

više