Search

s.Oliver predstavlja božićnu kampanju s 2Cellos u glavnoj ulozi

s.Oliver predstavlja božićnu kampanju s 2Cellos u glavnoj ulozi

Izgleda sjajno!

Tekst: Promo


Image: Franjo Matković

S.Oliver u ovoj kampanji prezentira odjeću za suvremenog muškarca istančanog stila koji voli izgledati uglađeno, s detaljima koji naglašavaju njegovu osobnost

Poznati modni brand s.Oliver predstavlja božićnu kampanju s proslavljenim glazbenicima 2Cellos u glavnoj ulozi. Uspješna suradnja s modnim fotografom Franjom Matkovićem, koji je autor i proljetno/ljetne kampanje, nastavlja se i ove sezone, a kampanja je nastala u minimalistički i elegantno uređenom prostoru u koji su se savršeno uklopili moderni i sofisticirani s.Oliver lookovi. 

S.Oliver u ovoj kampanji prezentira odjeću za suvremenog muškarca istančanog stila koji voli izgledati uglađeno, s detaljima koji naglašavaju njegovu osobnost. Upravo takvog muškarca predstavljaju poznati glazbenici Stjepan Hauser i Luka Šulić, čiji je svjetski uspjeh najbolji dokaz njihove jedinstvenosti, samouvjerenosti i talenta. "Nakon iznimno uspješne prošle kampanje, nastavljamo suradnju s 2Cellos koji zaista žive s.Oliver stil. Moderna elegancija koju oni s lakoćom pokazuju na nastupima diljem svijeta je esencija s.Oliver BLACK LABEL branda. S druge strane, jako je lako i ugodno s njima raditi jer je na snimanjima uvijek zabavna atmosfera", rekla je Maja Arsenovič, country managerica s.Olivera.

s.Oliver predstavlja božićnu kampanju s 2Cellos u glavnoj ulozi (фото 1)

Ove sezone s.Oliver BLACK LABEL naglasak stavlja na odijela koja više nisu rezervirana samo za poslovne prilike već se nose u svakodnevnim kombinacijama. Kombiniranje različitih tkanina i uzoraka jedan je od ključnih motiva ove kolekcije. Pletivo i jersey ide u kombinaciji s pamukom, a odijela su od fine vune idealne za hladne zimske dane. Od boja dominiraju plava i smeđa u različitim nijansama, kao i siva. 

s.Oliver predstavlja božićnu kampanju s 2Cellos u glavnoj ulozi (фото 2)

Uz s.Oliver BLACK LABEL, božićna kampanja predstavlja i casual s.Oliver kolekciju koja se ove sezone sjajno nadopunjuje s formalnim outfitima tako da se mogu i međusobno kombinirati. Za jesen i zimu ready to wear koncept idealan je za muškarce koji vole urbani look ali i odmore u prirodi u casual i udobnim outfitima. Brojni detalji u ovoj kolekciji, poput nepropusnih zatvarača ili reflektirajućih traka, te statement komadi u crvenoj, žutoj ili narančastoj boji čine je posebnom. 

s.Oliver predstavlja božićnu kampanju s 2Cellos u glavnoj ulozi (фото 3)

Svjetski poznati glazbenici Stjepan Hauser i Luka Šulić i ovog su puta savršeno utjelovili s.Oliver muškarca. "Sjajna je atmosfera uvijek na snimanjima s.Oliver kampanje tako da smo se opustili i zabavili. Nama je bitno kako izgledamo na koncertima jer to je uvijek malo elegantniji look i zato biramo s.Oliver odijela koja imaju moderne krojeve savršeno uklopljene u svevremensku eleganciju. A u slobodno vrijeme volimo casual komade koji odlično izgledaju, moderni su i stylish", ispričali su Stjepan Hauser i Luka Šulić svoje dojmove. S.Oliver božićna kampanja dolazi u najbolje vrijeme pred sezonu blagdanskih partyja i domjenaka kad svaki muškarac želi izgledati uglađeno i elegantno. 

s.Oliver predstavlja božićnu kampanju s 2Cellos u glavnoj ulozi (фото 4)

s.Oliver predstavlja božićnu kampanju s 2Cellos u glavnoj ulozi (фото 5)

s.Oliver predstavlja božićnu kampanju s 2Cellos u glavnoj ulozi (фото 6)

s.Oliver predstavlja božićnu kampanju s 2Cellos u glavnoj ulozi (фото 7)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više