Search

Sanduk pun dizajnerskih cipela za 20. rođendan

Sanduk pun dizajnerskih cipela za 20. rođendan

Slavljenička kolekcija kuće Jimmy Choo


Image: buro247.ru

Slavljenička kolekcija dizajnerskog brenda modnih dodataka predstavila je novu kolekciju popraćenu s tzv. luksuznim sandukom iz snova

U čast dva desetljeća postojanja na modnoj sceni, dizajnerski brend modnih dodataka Jimmy Choo predstavio je tzv. sanduk iz snova. Ovaj važan jubilarni događaj paralelno je obilježen slavljeničkom Memento kolekcijom ispunjenom fantastičnim cipelama, ali i torbicama koje će oduševiti sve fashionistice diljem svijeta. Ova blještava kolekcija modnih dodataka sastoji se od chic sandala od kojih su neke ukrašene ručno našivenim perlicama, čipkom, ali i Swarovski kristalima, a tu su i metalik platforme te prepoznatljive clutch torbice naglašene šljokicama te nekim drugim atraktivnim motivima.

Sanduk pun dizajnerskih cipela za 20. rođendan (фото 1)

Kako bi dostojno proslavili svoj 20. rođendan, priči tu nije kraj jer je kreativna direktorica Sandra Choi dizajnirala tzv. sveti gral, odnosno svojevrsni Memento sanduk iz snova s mini ladicama i pripadajućim ogledalom u koji se mogu, sve spomenute dizajnerske cipele, dostojno i sa stilom pohraniti.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više