Search

Sanjate o moru? eNVy Room ima savršen bijeg za vas

Sanjate o moru? eNVy Room ima savršen bijeg za vas

Tekst: BURO.


Image: Karla Jurić & Ive Trojanović

Nikica Ivančević i Vjeko Franetović su pronašli nadahnuće za svoju novu kolekciju u prevrtljivoj naravi mora i prizorima koje nam pružaju otoci, obale i morski krajolici. Ova morska priča nije tipična, prožeta je dozom nostalgije i drame kakvu u sebi nose likovi iz književnosti. Upravo su se tim smjernicama vodili Karla Jurić i Ive Trojanović kada su osmišljavali vizualni identitet kampanje: "U književnosti, žena je nerijetko povezana s čekanjem, a kulminacija njezine pasivne strepnje, patnje i očiju uprtih u obzor dolazi eventualno u bacanju u pobješnjele valove nakon što ljubavnik nikada ne stigne ili se u međuvremenu predomisli. Nova ljetna kolekcija eNVy rooma svojim plavim tonovima odražava snagu mora, a odabirom lepršavih materijala pogoduje evokativnom pozicioniranju na neizostavnim morskim vjetrovima. Kako bi naglasili plavu boju koja prevladava u novoj kolekciji odlučili smo se prikazati ju na morskom pejzažu. Kolekcija i pejzaž u neraskidivom su odnosu i međusobno se upotpunjuju. Tu, međutim, prestaje svaka sličnost sa spomenutim književnim junakinjama. Ovi novi komadi odijevaju ženu jasnog pogleda i odlučnog koraka. Ženu koja nosi ljetnu kolekciju i kad joj prognoza nije naklonjena. Ženu koja ne čeka sunce. Ili ljubavnika na obzoru." – kazali su.

Oštri krajolik Paga je u idealnom kontrastu s fluidnošću kolekcije kojom dominiraju podatni materijali poput svile, svilenog satena, ali i organze, štrasa i viskoznog kadija. Jednostavni modeli poput vječnih slip haljina i elegantnih haljina s otvorenim leđima, izmjenjuju se sa statement modelima naglašenih ramena i strogih linija koji šalju gore spomenutu poruku moći i odlučnosti. Paleta boja je prilagođena temi kolekcije te dominiraju navy plava sa zlatnim detaljima na porubima, vezu i gumbima, biserno bijela i crvena kao detalj koji zaokružuje priču.

Svi modeli iz kolekcije mogu se isprobati u eNVy room showroomu u Vlaškoj ulici 68 u Zagrebu uz prethodno rezerviran termin na 0992322939. eNvy room možete pratiti putem službene Internet stranice www.envyroom.com , preko Facebook profila ili na Instagramu.

Model: Lea Zeba

Make up/Kosa: Iva Rukavina

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više