Search

Sarah Jessica Parker i Jacquemus kreirali mini kolekcije za Net-A-Porter

Sarah Jessica Parker i Jacquemus kreirali mini kolekcije za Net-A-Porter

Dvije nove suradnje za popularnu online trgovinu


Image: Buro247kz

Net-A-Porter je ovih dana predstavio čak dvije dizajnerske suradnje. Za njih su mini kolekcije kreirali glumica i ikona stila Sarah Jessica Parker i mlada dizajnerska zvijezda Jacquemus

Net-A-Porter se može pohvaliti s velikim brojem dizajnerskih suradnji koje su ostvarili u prethodnim godinama. Za njih su mini kolekcije kreirali Alessandro Michele, Stella McCartney, Chloé, Levi's, Leandra Medine i brojni drugi, a sada predstavljaju i dvije nove suradnje.

Prva je ona s mladom dizajnerskom zvijezdom iz Francuske, Simonom Jacquemusom. U kapsulnoj kolekciji koju je osmislio za Net-A-Porter, Jacquemus je predstavio svoje prepoznatljive hlače i asimetrične sakoe koji su jedan od najupečatljivijih komada s posljednjeg modnog mjeseca. "Glavna se kolekcija jako brzo rasprodala pa smo odlučili kupcima ponuditi još jednu priliku da kupe nešto od ovog brenda i izvan sezone," rekla je Lisa Aiken, direktorica modnog odjela Net-A-Portera. Kolekcija na Net-A-Porter stiže 28. studenog, a cijene komada će se kretati od 115 do 480 dolara.

Druga kolekcija koju je Net-A-Porter predstavio je na njihovim stranicama već dostupna, a s obzirom na to da se radi o kolekciji Sarah Jessice Parker, mogla bi se brzo i rasprodati. Parker je za njih kreirala kolekciju blagdanskih cipela inspiriranih likom Carrie Bradshaw. U njoj su se našle ženstvene cipele za posebne prigode u crvenoj, zlatnoj, zelenoj, srebrnoj, kraljevsko plavoj i boji fuksije. Cijene im se kreću od 280 do 460 dolara. 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više