Search

Sarajevski brend sa svjetskom klijentelom ima novu kolekciju vjenčanica

Sarajevski brend sa svjetskom klijentelom ima novu kolekciju vjenčanica

Urednik: BURO.


Image: Edvin Kalić

Najpoznatiji modni brend iz Bosne i Hercegovine vrijedno radi na novim kolekcijama koje uvijek pronađu put do njihovih obožavateljica diljem svijeta. Tako nam donose novu bridal kolekciju koja je namijenjena modernim mladenkama koje vole lagane, sofisticirane modele čistih linija s pažljivo biranim i ručno rađenim detaljima.

Cijela kolekcija odiše lakoćom i ljepotom najfinijih lepršavih tkanina. U izvedbi minimalističke romantične scenografije svoj doprinos je dao akademski kipar Feđa Ćehajić kroz izradu skluptura ptica - čiji je let, uz buđenje proljeća i prirode, jedan od light motiva nastanka cijele kolekcije.

Prilikom realizacije kampanje Kaftan studio je okupio fantastični tim saradnika i profesionalca. Novo lice kampanje je model Selma Hadžiosmanović, za šminku je bila zadužena Renata Ponjević, frizure je radila Meliha Višća, art direkciju Kaftan studio dizajnerice, a sve pred objektivnom jednog od najboljih bh. modnih fotografa Edvina Kalića.

Kolekcija se sastoji od 24 dizajnerska modela koji će zadovoljiti ukuse i potrebe svih dama koje su ljubiteljice prefinjene Kaftan studio estetike i dizajna.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više