Search

Šareni Fendi butik stigao u Miami

Šareni Fendi butik stigao u Miami

Dizajnerska oaza u bojama

Image: buro247.ru

U suradnji s američkom dizajnericom i arhitekticom Johannom Grawunder kuća Fendi otvorila je svoj prvi dućan na Miami Design Districtu

Kući Fendi grad Miami već je neko vrijeme bio na popisu mjesta gdje su željeli otvoriti svoj butik, a nedavno im se ta želja konačno i ispunila. Projektiran uz pomoć američke arhitektice i dizajnerice, koju prati reputacija majstorice za rasvjetna rješenja, Johanne Grawunder, u Miami Design Districtu, na površini od 1600 kvadratnih metara, na ukupno dva kata odnedavno se prostire novi Fendi dućan. Eksterijer krasi zanimljiva igra jarko crvene i njezine komplementarno kontrastne zelene boje, koje su uokvirene svijetloplavom, dok se u interijeru izmjenjuju siva i prigušena crvena.

Fendi odjeća izložena je u otvorenim policama s pomno pozicioniranom rasvjetom, a kupci se od kupovine mogu odmoriti u kožnim ledeno plavim i smeđim kaučevima, naravno s potpisom sestrinskog brenda Fendi Casa. Zanimljiv detalj čine cigleni zidovi i potporni stupovi koji u cijelu priču unose djelić industrijskog štiha, a ozbiljnost sive i ciglenih elemenata osim odjeće razbijaju i umjetnički radovi s potpisom Marije Pergay, Thierryja Lemaira i Marca Newsona, što prema riječima izvršnog direktora brenda Fendi, Pietra Beccarija, predstavlja tijesnu vezu između poznate modne kuće i svijeta umjetnosti.

Šareni Fendi butik stigao u Miami (фото 1)

Šareni Fendi butik stigao u Miami (фото 2)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više