Search

Savršeni kaputi u novoj kolekciji srpskog brenda Mihano Momosa

Savršeni kaputi u novoj kolekciji srpskog brenda Mihano Momosa

Vladaju pastelne nijanse

Urednik: A.P.


Divna nova kolekcija srpskog brenda Mihano Momosa je pastelni san

U kolekciji Prefall 2018. Mihano Momosa mijenja perspektivu uz uvažavanje iste vizije, pri čemu je cilj ove kolekcije zadržavanje rafiniranog stila u svakodnevnoj rutini. Profinjeni i klasični kaputi izrađeni su od 100% kašmir vune, dok su jednostavni krojevi obogaćeni ručno izrađenim detaljima od kašmira u obliku cvjetova i lišća, koji daju karakter ovim obično konvencionalnim komadima garderobe.

U skladu s centralnom temom kolekcije, haljine su po kroju i silueti također pojednostavljene, a cvjetni detalji mudro iskorišteni kao demonstracija privrženosti brenda k ručnom radu, te kako on izdiže proces izrade haljine u stvaranje umjetničkog djela. U kolekciju su uvrštene i hlače i dolčevita s cvjetnim detaljima kako bi se kolekcija mogla s lakoćom kombinirati u svakodnevnom stiliziranju.

Paleta boja ostaje nepromijenjena pa bijela i pastelni tonovi dominiraju kolekcijom, ne samo zbog posvećenosti brenda vlastitoj estetici, već i radi naglašavanja ručno rađenih detalja, koji su uočljiviji na svjetlijim tkaninama. Torba Olya se ponovo pojavljuje u puder ružičastoj boji, kako bi upotpunila kolekciju, s tim da je u izradi korištena neznatno drugačija koža.

mihano

mihano

mihano

mihano

mihano

mihano

mihano

mihano

mihano

mihano

mihano

mihano

mihano

mihano

mihano

mihano

mihano

mihano

Photography: Dusan Petrovic
Make up: Mina Abramovic
Hair: Djuka Ivanovic
Model: Nadja Marinkovic
Scenography: Ksenija Josifovic

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više