Search

Savršen lookbook brenda Klisab snimljen u starom dvorcu

Savršen lookbook brenda Klisab snimljen u starom dvorcu

Treća kolekcija naziva I SLE

Image: Promo

Mladi dizajnerski dvojac na Šolti je u predivnom ambijentu hotela Martinis Marchi snimio atraktivan lookbook aktualne pret-a-porter kolekcije

Talentirani dvojac Klisab, nakon predstavljanja kampanje, snimio je i lookbook za svoju treću kolekciju pod nazivom Isle. Kao kulisa za snimanje poslužila je posebna lokacija luksuznog hotela Martinis Marchi na otoku Šolti, u koju su se idealno uklopili modeli iz aktualne kolekcije ovog mladog dvojca. Predivan eksterijer 300 godina starog dvorca pretvorenog u prekrasan hotel donio je fotografijama dašak luksuza i elegancije.

Savršen lookbook brenda Klisab snimljen u starom dvorcu (фото 1)

Predivan hotel savršeno je akcentirao luksuznu stranu kolekcije koju je Klisab posebno želio istaknuti. Kompletan styling odrađen je drugačije u odnosu na reviju i kampanju te je prikazana nosiva strana kolekcije. 

''Za vrijeme snimanja, puhala je jaka bura, koja je odjeći dala pokret koji je i bio dio inspiracije. Nismo željeli snimiti klasično pozirani lookbook, želja nam je bila vizuale učiniti zanimljivima, a opet i dovoljno jasno predstaviti sve odjevne komade'', otkrivaju Tomislav Kliškinić i Marko Šabarić, kreativan dvojac brenda Klisab.

Savršen lookbook brenda Klisab snimljen u starom dvorcu (фото 2)

Savršen lookbook brenda Klisab snimljen u starom dvorcu (фото 3)

Isle je zrela kolekcija mladih dizajnera koja je stilski jasno određena modificiranjem vrlo klasičnih krojeva, a osim odjeće predstavili su i liniju modnih dodataka koju čine torbe, asimetrični ruksaci i nakit. 

Savršen lookbook brenda Klisab snimljen u starom dvorcu (фото 4)

Savršen lookbook brenda Klisab snimljen u starom dvorcu (фото 5)

Savršen lookbook brenda Klisab snimljen u starom dvorcu (фото 6)

Savršen lookbook brenda Klisab snimljen u starom dvorcu (фото 7)

Savršen lookbook brenda Klisab snimljen u starom dvorcu (фото 8)Savršen lookbook brenda Klisab snimljen u starom dvorcu (фото 9)

Autorski tim čine Petra Mrša, koja potpisuje fotografiju, zaštitno lice Ivona Bevanda iz Talia models, za kosu je bila zadužena Branka Trohar iz Boye by BBK, a Petra Sever potpisuje make-up.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više