Search

Schwarzkopf Cro A Porter predstavio slavljeničku kampanju

Schwarzkopf Cro A Porter predstavio slavljeničku kampanju

25. kampanja najpoznatijeg modnog događaja

BURO.

Image: PR

Bliži se slavljeničko izdanje Schwarzkopf Cro A Portera, a ovosezonska kampanja odiše pomalo sjetnim, a izrazito ženstvenim i elegantnim stilom

Raskošna ljepotica kao sa slikarskog platna, u predivnoj haljini jedne od najdugovječnijih i najuspješnijih domaćih dizajnerica, Matije Vuice, krasi izdanje 25. jubilarne kampanje Schwarzkopf Cro A Portera. U ulozi fotografa našla se talentirana Jelena Balić, koja je svojim fotografskim potpisom unijela dašak svježe ženske energije. Organizacijski i kreativni tim najpoznatijeg modnog zbivanja vrlo emotivno i s velikim entuzijazmom radi na svim detaljima jubilarne sezone. Pripreme su u punom jeku, a posebna se pažnja usmjerila na kampanju koja će obilježiti ovu specijalnu sezonu.

Schwarzkopf Cro A Porter predstavio slavljeničku kampanju (фото 1)

Za zaštitno lice odabrana je mlada Hana Fort Mlakar, novo modno lice nesvakidašnjeg, aristokratskog izgleda iz agencije Talia model. Zbog prirodno crvene kose, porculanske puti te sivo-plavih očiju djeluje nestvarno, a s obzirom da joj je ovo prvi manekenski aranžman, sjajno se snašla pred kamerom. U haljini Matije Vuice, stalne članice Cro A Porter obitelji, te predvođena idejnim začetnikom i umjetničkim direktorom Schwarzkopf Cro A Portera, Viktorom Dragom, izvrsno je preuzela zaštitnu ulogu ove slavljeničke kampanje.

Schwarzkopf Cro A Porter predstavio slavljeničku kampanju (фото 2)

"Što se više približavamo datumu održavanja, sve smo emotivniji i s velikim entuzijazmom proživljavamo organizaciju 25. Schwarzkopf Cro A Portera. Tek sad postajemo svjesni koliko toga smo napravili, koliko kampanja smo osmislili i realizirali. Matija je s nama od početka, a s obzirom da ove godine predstavljamo potpuno novi koncept, unijeli smo dašak novosti u cijelu kampanju angažiravši talentiranu Jelenu Balić te jedno potpuno novo lice, mladu Hanu Fort Mlakar", objasnio je Viktor Drago, idejni začetnik, umjetnički direktor i producent Schwarzkopf Cro A Portera.

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više