Search

Senidah je zaštitno lice regionalne kampanje Fashion&Friends

Senidah je zaštitno lice regionalne kampanje Fashion&Friends

Tekst: BURO.

Inspirirana snovima, kao najčistijim oblikom kreativnosti, kampanja pod nazivom „Lucid Dreams” simbolizira uporište potpune slobode, izvan svih stereotipa i pravila. Upravo takva, autentična, različita i svoja je regionalna glazbena zvijezda Senidah, zaštitno lice Fashion & Friends za ovu sezonu, koja se godinama hrabro poigrava različitim glazbenim stilovima i s podjednakom lakoćom koketira s modnim trendovima.

Senidah je zaštitno lice regionalne kampanje Fashion&Friends (фото 1)

Ultimativna ikona stila plijeni pažnju u eklektičnom miksu Fashion&Friends brendova, a njena moć transformacije ohrabruje na poigravanje s vlastitim stilom, baš kao i sa životom, oblikovanje na način na koji sami želite.

Senidah je zaštitno lice regionalne kampanje Fashion&Friends (фото 2)

Pored Senidah, u kampanji se pojavljuje i poznati model Sandy Bogovac, koji već sezonama dominira svjetskim modnim pistama u kreacijama brendova poput Dolce&Gabbana, Armani i Moncler. „Lucid Dreams“ najavljuje raskošnu jesen u zagasitim nijansama, prepunu printova i živopisnih uzoraka.

Senidah je zaštitno lice regionalne kampanje Fashion&Friends (фото 3)

Široki krojevi vraćaju se u igru, pa su tako u novoj sezoni u prvom planu oversized modeli jakni, „broj veći“ boyfriends denima i ležerni topovi. U fokusu su i modni dodaci, poput torbica zanimljivih tekstura i predimenzioniranog nakita.

Uz fotografije, Fashion&Friends predstavio je i seriju kratkih modnih videa koji dočaravaju sanjivu, nadrealnu atmosferu. Dok se sunce ne pojavi, san je stvaran.

Modeli: Senida Hajdarpašić - Senidah

Sandy Bogovac, Demons Model Management

Fotograf: Dušan Petrović

Styling: Vanja Pantin

Šminka: Dragan Vurdelja

Frizura: Đurđica Ivanović

Related articles

Buro 24/7 Selection

više