Search

Sestre Šopar žele da zamijenimo trenirke s elegantnijom odjećom. Može!

Sestre Šopar žele da zamijenimo trenirke s elegantnijom odjećom. Može!

Urednik: BURO.


Ako vam je već dosta trenirki i tenisica, onda ste u našem timu, ali i u timu sestara Šopar koje su predstavile atmosferičnu kolekciju za svoj brend Sopar Collection koja je snimana u Miamiju. Kampanja naziva "Back to where we belong"  izražava goruću želju za kretanjem i druženjem. 

U duhu nade i opmizma, kampanja je snimana ove zime u Miamiju. Dizajnerice su kao gostujuću zvijezdu svoje kampanje pozvale Amru Beganovich koja sa svojom sestrom Elmom, vodi svjetski uspješnu digitalnu kompaniju A&E koju je Forbes prozvao “Epi-center of influence” u SAD-u, a Richard Branson uvrstio u svoj projekt “Dream Makers, Rule Breakers”. 

 Odvažnost, ambicioznost, vedar duh, osobine su SOPAR djevojke koje su Helena i Amra utjelovile kao modeli na snimanju kampanje.  Kako sam naziv kampanje sugerira, inspiraciju su sestre pronašle u želji za povratkom na uobičajeno, normalno vrijeme prije pandemije, o nesputanim druženjima i velikim slavljima...

Ključni komadi kolekcije istkani već prepoznatljivim ručnim radom reflektiraju želju sestara da trenirke zamjenite odjećom u kojoj ćete se osjećati ženstveno i poletno. Udobni kombinezoni, haljine u kojima će baš svatko biti primjećen te žarke boje rezultiraju pozitivnim nabojem koji će ovog proljeća i ljeta SOPARodjeća prezentirati.

Nova kolekcija dostupna je od danas na www.soparcollection.com

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više