Search

\"Sir\" – nova knjiga Marija Testina

"Sir" – nova knjiga Marija Testina

456 modnih fotografija

Image: buro247.ru

Izdavačka kuća Taschen može se pohvaliti zanimljivim novim izdanjem koje sadrži više od 300 fotografija poznatih muškaraca a koje je za vrijeme svoje dugovječne karijere snimio slavni Mario Testino

"Pogledi muškaraca na fotografiju i modu, kao i pogled na same sebe na fotografijama u posljednje se vrijeme podosta promijenio. Muškarac je postao subjektom koji samouvjereno stoji pred objektivom fotoaparata: njega karakterizira osobni osjećaj za stil koji ne utječe na njegovu muževnost, muškarac je promijenio stav prema vlastitom licu i tijelu", primijetio je Testino u knjizi koja prati evoluciju identiteta muškarca tijekom posljednjih 30 godina te promatra pojam muževnosti kroz njezine različite pojavnosti.

U knjizi se mogu naći fotografije nekih od najzgodnijih muškaraca iz svijeta filma, sporta, glazbe, mode, a spomenimo samo neke od njih: Josh Hartnett, George Clooney, Jude Law, Colin Firth, David Beckham, David Bowie, Mick Jagger i Keith Richards koje je Testino snimio u najrazličitijim kontekstima. Ovo limitirano izdanje najopširnije knjige fotografija naslovljene "Sir" slavnog Marija Testina bit će dostupno u svega 1000 primjeraka. 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više