Search

Skandinavska moda na obali: otvorena je Garderoba u Rovinju!

Skandinavska moda na obali: otvorena je Garderoba u Rovinju!

Popularni concept store dobio svoju drugu adresu

Urednik: D.D.


Image: PR

Danas je svečano otvoren novi Garderoba Concept Store na šetnici Grand Park Hotela u Rovinju. Tako je popularna zagrebačka Garderoba za svoj drugi rođendan dobila još jednu adresu, ovoga puta s prekrasnim pogledom na more, zalazak sunca i toranj crkve Svete Eufemije.
 "Sretna sam i ponosna što smo već kroz prve dvije godine poslovanja u centru Zagreba prepoznati kao mjesto koje nudi ugodno iskustvo kupnje, druženja i otkrivanja novosti u modi i životnom stilu primarno skandinavske dizajnerske scene." naglasila je vlasnica i idejna začetnica koncepta Garderobe.

Skandinavska moda na obali: otvorena je Garderoba u Rovinju! (фото 1)

"Upravo smo zato i dobili vjetar u leđa i odlučili se na ovaj za nas važan korak. Nova je Garderoba približno iste veličine kao i ona u Zagrebu, s našim prepoznatljivim vizualnim identitetom i prostranim kabinama u bojama, iza čijeg izgleda stoji i ovoga puta arhitektonski studio BIRO, uz namještaj Prostorije i Grupa studija. Ipak, rovinjska trgovina izgleda drugačije zbog oblika samog prostora i velikih izloga koji gledaju prema moru i zalasku sunca iza otočića Sveta Katarina. Na taj će način i naši kupci iz Zagreba u Garderobi u Rovinju moći doživjeti novo iskustvo. 
Za sada koncept u Rovinju također ostaje isti kao i u zagrebačkoj Garderobi, a s vremenom ćemo odlučiti hoćemo li na obje adrese zadržati iste modne brendove. S obzirom na sve novine koje spremamo do kraja ove godine, s dvije trgovine nam se pruža dovoljno prostora za proširenje ponude" s osmjehom je završila Ana Ivančić. U ponudi ovog concept storea nalaze se brendovi poput Gannija, Baum und Pferdgarten, Stine Goya i mnoga druga dizajnerska imena skandinavske modne scene koja se trenutno smatra najjačom na svijetu.

Skandinavska moda na obali: otvorena je Garderoba u Rovinju! (фото 2)

Skandinavska moda na obali: otvorena je Garderoba u Rovinju! (фото 3)

Skandinavska moda na obali: otvorena je Garderoba u Rovinju! (фото 4)

Skandinavska moda na obali: otvorena je Garderoba u Rovinju! (фото 5)

Skandinavska moda na obali: otvorena je Garderoba u Rovinju! (фото 6)

Skandinavska moda na obali: otvorena je Garderoba u Rovinju! (фото 7)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više