Search

Slavljenička kampanja za 60. rođendan Ghetaldusa

Slavljenička kampanja za 60. rođendan Ghetaldusa

Novi vizualni identitet

Tekst: Promo


Image: Promo

Ghetaldusova image kampanja slavi ljepotu, modu i bezvremenski stil podjednako se obraćajući svim ljudima koji žele stil i kvalitetu u jednom

Povodom 60 godina postojanja i velike obljetnice koju tvrtka obilježava ove godine, Ghetaldus optika s ponosom predstavlja kampanju za 2017. godinu. Novim vizualnim izričajem Ghetaldus se želi zahvaliti svim dosadašnjim kupcima na vjernosti, ali ujedno i predstaviti novim generacijama koje dolaze. Upravo ova jubilarna godina idealna je za predstaviti i novi vizualni identitet brenda, kao i redizajn logotipa. 

Ghetaldusova image kampanja slavi ljepotu, modu i bezvremenski stil, podjednako se obraćajući svim ljudima koji žele stil i kvalitetu u jednom. Ljubav prema naočalama i modnim dodacima zajednička je svim generacijama, tako da se bilo lako odlučiti u kojem će smjeru ići kreativna kampanja. Glavne uloge u kampanji utjelovljuju šezdesetogodišnji Philippe Dumas, francuski model koji uspješno radi na svjetskoj modnoj sceni, Zvončica Vučković, jedna od najdugovječnijih i najuspješnijih hrvatskih manekenki te mlada Mirna Bralić, manekenka iz redova agencije Talia models, Tihane Harapin Zalepugin. Upravo njih troje idealno su se snašli u ulazi Ghetaldus modela, svatko na svoj način utjelovivši Ghetldusov stil i stav, odvažnost i karakter.

Slavljenička kampanja za 60. rođendan Ghetaldusa (фото 1)

Povodom velikog rođendana Ghetladus tim priprema i veliki slavljenički party kojim će proslaviti ovaj lijepi jubilej. U centru grada u najstarijoj i najpoznatijoj optici proslavit će se šest desetljeća tradicije, te nazdraviti novom dobu koje je pred nama. Za kreativni dio zaslužna je Young&Lovely production, kampanju potpisuje fotografkinja Jelena Balić, a šminku Marija Butković. Iza frizura stoji studio Opium, a modeli u kampanji nose naočale Fendi, Céline i Hugo Boss koji su dio portfelja Safilo grupe.

Slavljenička kampanja za 60. rođendan Ghetaldusa (фото 2)

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više