Search

Sneak peek: Nike predstavlja novu verziju klasika u suradnji s Travisom Scottom

Sneak peek: Nike predstavlja novu verziju klasika u suradnji s Travisom Scottom

Air Max u rukama jednog od predvodnika trap kulture

Tekst: D.M.


Image: Instagram/Yankeekicks

Nadomak Božiću počelo se šuškati o još jednoj Nikeovoj suradnji s Travisom Scottom, reperom i bivšim dečkom Kylie Jenner. Nekoliko sretnih Instagram influencera dobilo je priliku isprobati Travis Scott Nike Air Max 270 React.

Sneak peek: Nike predstavlja novu verziju klasika u suradnji s Travisom Scottom (фото 1)

Bež tenisice iznošenog štiha i naizgled ručno pobojanog žutog potplata s plišanom aplikacijom oko gležnja te izrazito malenim Nikeovim i Cactus Jack znamenjem zanimljiva su varijacija na trenutno jaki, no polako izumirući, dad sneaker stil. Nike je već surađivao sa Scottom, a svaki dosadašnji model bio je hit. Naime, podžanr rapa kojem pripada Scottova glazba je trap, a veliki dio kulture koja orbitira oko trapa su tenisice, stoga ne čudi da je Nike dopustio reperu da preuzme stvar u svoje ruke i još jednom stvori model koji će nestati s polica u trenu.

Sneak peek: Nike predstavlja novu verziju klasika u suradnji s Travisom Scottom (фото 2)

Jedan od onih sretnika je i kolekcionarski Instagram profil @Yankeekicks. Osim detaljnog pregleda u kojem se vidi sklad boja ugodan oku i zanimljiva kombinacija tekstura raznih materijala, influencer navodi kako će cijena vjerojatno prelaziti 500 američkih dolara.

Ove se godine obilježava 30. godišnjica legendarne Air Max franšize povodom koje se najavljuje i Air Max Day u ožujku. Iako točan datum lansiranja modela 270 React u trgovine i web shop još nije poznat, također se očekuje u ožujku pa je moguće da će Scott predstaviti svoju novu kolaboraciju sa sportskim divom upravo na Nikeovoj pozornici.

Leave a comment

više